Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi NDRIÇIMI GRUPI / BALAST GRUPI MAGNETIKE EuroGear Pro 600W - çakëll magnetik për llambat HPS dhe MH

EuroGear Pro 600W - çakëll magnetik për llambat HPS dhe MH

Çmimi: 179.00lek
  • Kodi:
    818
  • Pesha:
    7.100 kg

EuroGear Pro shkurton distancën midis klasit më të ulët dhe më të lartë të gazeve

 

 

Përveç çertifikatave IP 54 dhe CE, Pro EuroGear është e pajisur gjithashtu me mbrojtje termike për të eleminuar një rrezik të mundshëm  zjarri.  EuroGear Pro është i lidhur plotësisht.

 

 

Specifikimet:

 

- Gaz kompakt, elektromagnetik me mbrojtje termike

- 100% e prodhuar në BE

- Për llambat e tipit HPS dhe HPI

- IP 54 dhe CE çertifikohen

- Raport i shkëlqyer kosto-përfitim

- Veshje e papërshkueshme nga uji

- 230V / 50Hz

- Gjatësia e kabllit: 1.5 m

- Gjatësia e kabllos së llambave: 3.55 m

- 2 vjet garanci

 

 

 

Gazet (ballastët) rregullojnë tensionin e furnizuar me llambën e zgjedhur në llambën operative dhe ndezin llambën, duke krijuar një puls të tensionit të lartë pas ndërprerjes së energjisë nga titullari. Gazet magnetike janë pajisje kompakte dhe të leverdisshme që janë të përshtatshme për "ndriçim" të llambave nga 250W deri në 1000W.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Gazi sigurohet nga një garanci e defekteve për një periudhë 1 vjeçare nga data e blerjes. Gjatë kësaj periudhe, elektroshtëpiake mund t'i kthehet shitësit me provë blerjeje (faturë). Nëse zbulohet ndonjë defekt, ai do të riparohet ose do të zëvendësohet.

Kjo garanci nuk mbulon keqpërdorimin e pajisjes, dëmtimin aksidental (të munguar, të lagur), riparimin nga persona të paautorizuar.