Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi NDRIÇIMI GRUPI / BALAST GRUPI MAGNETIKE MST 600W - mbytje magnetike për llambat HPS dhe MH

MST 600W - mbytje magnetike për llambat HPS dhe MH

Çmimi: 10,473.00lek
  • Kodi:
    555
  • Pesha:
    6.400 kg

MST 600W është një pajisje ndezëse dhe rregulluese elektromagnetike për llambat e natriumit dhe halogjenit metalik

Ai përbëhet nga një mbytje, startues ("çakmak"), kondensator dhe qark kontrolli.

  • Garancia: 1 vit nga data e shitjes
  • 230V, 50 Hz, λ> 0,9; Tensioni i fillimit 5KV;
  • Kabllo në llambë <20 m (HPS), <2 m (MH);
  • Klasa e mbrojtjes IP 20;

Çakëllorët rregullojnë tensionin e aplikuar në llambën e zgjedhur, në atë të punës për të dhe ndezin llambën, duke krijuar një impuls të tensionit të lartë pas ndërprerjes së rrymës nga motori. Aspiratat magnetike janë pajisje kompakte dhe me kosto efektive që janë të përshtatshme për "ndriçimin" e llambave nga 250W deri në 1000W. Rekomandohet që në dhomat e vogla të rritjes, mbytet të qëndrojnë jashtë tyre, pasi ato shndërrojnë një pjesë të energjisë elektrike që thithin në nxehtësi dhe kështu mund të kontribuojnë në një rritje të temperaturës.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Дроселът е обезпечен с гаранция за дефекти за период от 1 година от датата на покупката. По време на този период, уредът може да бъде върнат на продавача с доказателство за покупка(касов бон). При установяване на дефект,  ще бъде ремонтиран или заменен.

Тази гаранция НЕ покрива злоупотреби при употреба на уреда, случайни повреди(изтърване, намокряне), ремонт от неоторизирани лица.