Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi NDRIÇIMI REFLEKTORËT Stucco pa kabull 250-1000W

Stucco pa kabull 250-1000W

Çmimi: 1,250.00lek
  • Kodi:
    101
  • Pesha:
    0.815 kg

Ky reflektor karakterizohet nga qëndrueshmëria e tij absolute.

 

 

 
Përqendrimi i reflektorit dhe i pjesës kryq nga reflektori në kllapa jep një shkallë të lartë stabiliteti dhe kështu e bën atë një reflektor ideal edhe për llamba më të rënda, si ato që kursejnë energji.
 
 
 

Karakteristikat:

- Materiali: Stuko (86% reflektim)

- Përmasat 47 cm x 47 cm

- bazament E40

- për llambat 400 / 600 W HPS / MH

 

 

Reflektori është një sipërfaqe që reflekton dritën duke përthyer dritën. Funksioni kryesor i reflektorit është të reflektojë dritën në bimët tuaja, duke mbuluar sipërfaqen maksimale dhe duke reflektuar dritën maksimale të emetuar nga llamba e zgjedhjes suaj. , drejtpërdrejt në bimët tuaja.

 
 
- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë