Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi RREGULLATORËT PH pH Down Bloom 500ml - rregullator për heqjen e Ph në fazën e lulëzimit

pH Down Bloom 500ml - rregullator për heqjen e Ph në fazën e lulëzimit

Çmimi: 1,000.00lek
  • Kodi:
    56
  • Pesha:
    0.710 kg

pH Down Bloom është një rregullator që ul nivelin e pH në tretësirën ushqyese gjatë periudhës së lulëzimit.

Niveli i pH në tretësirat ushqyese është shumë i rëndësishëm. PH shumë i lartë çon në formimin e komponimeve të patretshme, dhe pH shumë i ulët çon në dëmtimin e rrënjëve.

Rregullatorët e pH janë produkte të rëndësishme në grooving, funksioni i tyre është të ulin dhe rrisin pH në fazat e rritjes dhe lulëzimit, pas matjes paraprake me një pajisje të përshtatshme (pH tester).

Përdorimi: Shtoni me kujdes një dozë të vogël pH-Bloom në tretësirën ushqyese dhe përzieni mirë. Matni nivelin e pH. Nëse është e nevojshme, shtoni një dozë tjetër të vogël derisa të arrini nivelin e kërkuar të pH. Përziejini mirë pas çdo shtese. Përmbajtja e shishes janë gati për përdorim.

Kujdes:

  • Elementet gërryes (59% acid fosforik (P2O5)
  • përdorni doreza mbrojtëse.
  • mund të shkaktojë djegie të lëkurës kur preket.
  • në rast kontakti me natën, shpëlajeni menjëherë me ujë dhe kërkoni këshilla mjekësore.
- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë