Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Plagron Lemon Kick 1L - rregullator për heqjen e Ph

Lemon Kick 1L - rregullator për heqjen e Ph

Çmimi: 1,313.00lek
  • Kodi:
    770
  • Pesha:
    1.150 kg

Lemon Kick është një kontrollues biologjik i pH që ju lejon të kontrolloni pH-në e tretësirës ushqyese në intervalin 05.05 - 06.05.

Vetëm me nivelin e duhur të pH në tretësirë , bimët mund të thithin lëndë ushqyese në përmasat e duhura. Kjo ka një efekt stimulues në metabolizëm, ndihmon bimën të rritet më shpejt.

- Rrit rezistencën ndaj sëmundjeve
- Stimulon rritjen
- Tre herë më efektiv se rregullatorët e tjerë të pH
- I pershtatshem per te gjitha sistemet e ujitjes
- Mund të përdoret në fazën e rritjes dhe lulëzimit

Rregullatorët e pH janë produkte të rëndësishme në grooving, funksioni i tyre është të ulin dhe rrisin pH në fazat e rritjes dhe lulëzimit, pas matjes paraprake me një pajisje të përshtatshme (pH tester).

Plagron janë lëndë ushqyese dhe suplemente me cilësi të lartë. Plagron ofron një gamë të plotë të lëngjeve për prodhuesit organikë.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Dozimi:

shtoni në faza 0,5 ml për litër ujë (1: 2000) dhe matni pH pas çdo shtimi të rregullatorit derisa të merrni vlerën e pH të dëshiruar.

  • Pas tretjes në ujë, përdoret për 24 orë!
  • Shkundni mirë para përdorimit!

Kujdes!!! H318: Shkakton djegie të rënda. P280: Vishni doreza, veshje mbrojtëse dhe syze. P305 + P351 + P338: NËSE SUBSTANCA SYTË KONTAKTONI ME SYTË: Shpëlajeni me kujdes me ujë për disa minuta, hiqni lentet e kontaktit nëse ka; vazhdoni të shpëlani.