Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi INSTRUMENTET MATES PH dhe EC TESTERS Bluelab EC Meter Truncheon - testues elektronik EC

Bluelab EC Meter Truncheon - testues elektronik EC

Çmimi: 13,500.00lek
  • Kodi:
    52
  • Pesha:
    0.500 kg

Është thelbësore kur rriteni përmes hidroponikës të dini forcën e tretësirës përpara se të ushqeni bimët tuaja dhe ndërsa ato rriten.

 

 

Përdorimi i Bluelab Truncheon® është mënyra më e shpejtë dhe më e lehtë për të matur përçueshmërinë! Për të lexuar parametrat e tretësirës ushqyese, thjesht vendosni sondën në tretësirë, mos e zhytni të gjithë trupin e testuesit, vetëm majën e bardhë dhe leximi shfaqet nga dritat ndezëse. Truncheon nuk kërkon kalibrim.

 

 

Nëse leximi i përçueshmërisë është shumë i ulët , bimët tuaja mund të mos marrin mjaftueshëm lëndë ushqyese. Nëse leximi i përçueshmërisë është shumë i lartë , bimët mund të dehidratohen . Kjo është arsyeja pse monitorimi i këtij parametri është jashtëzakonisht i rëndësishëm!

 

 

SPECIFIKIMET

 

 

Udhëzime video (anglisht)

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Shkëmb:

1,0 mS (EC) = 700 ppm (TDS)
1,1 mS (EC) = 770 ppm (TDS)
1,2 mS (EC) = 840 ppm (TDS)
1,3 mS (EC) = 910 ppm (TDS)
1,4 mS (EC) = 980 ppm (TDS)
1,5 mS (EC) = 1050 ppm (TDS)
1,6 mS (EC) = 1120 ppm (TDS)
1,7 mS (EC) = 1190 ppm (TDS)
1,8 mS (EC) = 1260 ppm (TDS)
1,9 mS (EC) = 1330 ppm (TDS)
2,0 mS (EC) = 1400 ppm (TDS)
2,1 mS (EC) = 1470 ppm (TDS)
2,2 mS (EC) = 1540 ppm (TDS)
2,3 mS (EC) = 1610 ppm (TDS)
2,4 mS (EC) = 1680 ppm (TDS)
2,5 mS (EC) = 1750 ppm (TDS)
2,6 mS (EC) = 1820 ppm (TDS)
2,7 mS (EC) = 1890 ppm (TDS)
2,8 mS (EC) = 1960 ppm (TDS)
2,9 mS (EC) = 2030 ppm (TDS)
3,0 mS (EC) = 2100 ppm (TDS)

 

Kalibrimi:

 

1. Ndizni pajisjen duke shtypur butonin "ON/OFF".

2. Vendosni majën e sondave në zgjidhjen e kalibrim dhe prisni treguesin për t'u stabilizuar.

3. Duke përdorur kaçavidën në kit, rregullo trimerin e kalibrim në pjesën e pasme të testuesit për të respektuar standardin e vlerës së kalibrimi (1413 mS ose 12,88 mS).

4. Testuesit tashmë janë gati për përdorim.

 

 

 

- Këtu mund të shihen zgjidhje të përshtatshme për kalibrim.

 

 

Gjithmonë përdor një zgjidhje të re kalibrimi.

 

 

Instruksione video

 

 

Testues është siguruar nga një garanci për defektet për një periudhë prej 2 vjet nga data e blerjes. Gjatë kësaj periudhe, elektroshtëpiake mund t'i kthehet shitësit me provë blerjeje (faturë). Nëse zbulohet ndonjë defekt, ai do të riparohet ose do të zëvendësohet.

Kjo garanci nuk mbulon keqpërdorimin e pajisjes, dëmtimin aksidental (të munguar, të lagur), riparimin nga persona të paautorizuar. 6