Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi AJERIMI DHE KLIMA Airfan ISO-box 1500 m3/h

Airfan ISO-box 1500 m3/h

Çmimi: 32,500.00lek
 • Kodi:
  3953
 • Pesha:
  0.000 kg

Ventilator izolues i zhurmës në një kuti MDF. Tërheq ajër të ngrohtë dhe të lagësht nga zonat në rritje.

Ventilatori duhet të jetë i përmasave për një fluks ajri 30 deri në 50 herë sa vëllimi i dhomës suaj të rritjes. Më pas mund të kontrolloni në mënyrë efektive shpejtësinë e ventilatorit me pajisje të tjera në varësi të temperaturës dhe lagështisë. Ju jo vetëm që do të përdorni potencialin e plotë të Airfan, por gjithashtu do të reduktoni më tej zhurmën e mundshme në minimum.

Ventilatori ISO-BOX 1500 m3/h është montuar në pllaka MDF me shkumë izolues që mbulon pjesën e brendshme dhe në këtë mënyrë redukton zhurmën e prodhuar nga ventilatori.

Karakteristikat:

 • Lidhjet: 2x250 mm (IN / OUT)
 • Kapaciteti: 1500 m³ / orë
 • Gama e shpejtësisë (m3 / orë): 300 - 1520
 • Furnizimi me energji elektrike: 230 v / 50 Hz
 • Fuqia: 414 W
 • Niveli i zhurmës (dB): 36.7
 • Gama e temperaturës: -30°C deri +70°C
 • Klasa e mbrojtjes: IP44
Няма наличност
Shtoje tek Lista e deshirave