Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Advanced Hydroponics of Holland Plehrat bazë Hollandisht Formula Grow / Bloom / Micro 500ml - grup plehrash mineral për rritje dhe lulëzim

Hollandisht Formula Grow / Bloom / Micro 500ml - grup plehrash mineral për rritje dhe lulëzim

Çmimi: 4,000.00lek
  • Kodi:
    30
  • Pesha:
    0.500 kg

Hollanda Formula 1,2,3 500ml është një kombinim i tre produkteve: GROW , BLOOM dhe MICRO . Së bashku ata përfundojnë ciklin natyror të jetës së bimës deri në korrje në 3 hapa të thjeshtë.

 

 

 
 
Tre lëndët ushqyese të specializuara të bimëve shumë të përqendruara Formula 1.Grow 2.Bloom 3.Micro do t'ju ofrojnë "dietën" më të përsosur ushqyese për bimët tuaja dhe një korrje të shkëlqyer!
 
 
 

Pavarësisht nëse jeni duke parë tokën, arrë kokosi ose hidro, ne shpesh i marrim si të mirëqenë lëndët ushqyese bazë dhe kryesisht fokusohemi në produkte të tilla si stimuluesit PK, përforcuesit, stimuluesit dhe suplementet. Por lënda ushqyese kryesore është baza që kërkon bima juaj në fazat e hershme të jetës së saj - kështu që ndoshta meriton më shumë vëmendje sesa i kushtojmë ne.

 

 

Cilat janë plehrat bazë?

 

Bimët kanë nevojë për shumë gjëra të ndryshme për t'u rritur: dritë, ajër, ujë dhe ushqim. Kur bëhet fjalë për ushqimin, ashtu si njerëzit, bimët kanë nevojë për një “dietë të ekuilibruar”. Kjo nënkupton një pleh të balancuar siç duhet që përmban të gjithë elementët thelbësorë për rritje, të njohur si plehra bazë, të cilët përbëjnë një bazë solide për rritjen e shëndetshme të bimëve. Të gjitha llojet e stimuluesve mund t'i shtohen ciklit të rritjes, por lëndët ushqyese tuaja kryesore janë blloqet ndërtuese të bimëve të shëndetshme të shëndetshme.

 
- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë
Për rezultate më të mira:


Shkundni mirë para përdorimit! Filloni të shtoni Dutch Formula - Grow , pastaj Bloom dhe në fund Micro . Përziejeni tretësirën pas secilit prej këtyre hapave.Kontrolloni nivelin e pH-së së tretësirës ushqyese tashmë të përzier përpara ujitjes (niveli i pH duhet të jetë ndërmjet 5,8 - 8,0 për tokën dhe 5,8-6,8 për sistemin hidroponik).