Menu
Profili
Gjuhe

TOP BOOSTER 1L - stimulues i lulëzimit

Çmimi: 2,614.00lek
  • Kodi:
    320
  • Pesha:
    1.200 kg

Top Booster krijon një thatësirë optike, duke e bërë bimën të "mendojë" se ka ndodhur faza e fundit e zhvillimit të saj.

Për të siguruar mbijetesën e saj, bima do të fillojë të formojë lule dhe fruta për t'u riprodhuar. Pas 3-4 ditësh, skema e zakonshme e të ushqyerit duhet të rifillojë. Kjo nxitje e hershme do të bëjë që bima të formojë lule dhe fruta dhe do të ketë kohë për të zhvilluar fruta më të mëdhenj.

Top Booster është një stimulues i shkëlqyer i ngjyrave, që vepron në bazë të kaliumit, fosforit dhe kelatit të hekurit. Këta elementë janë të rëndësishëm për fazën e lulëzimit. Kaliumi përdoret për të filluar lulëzimin. Fosfori stimulon rritjen e frutave dhe gjithashtu luan një rol të rëndësishëm në frymëmarrjen dhe asimilimin e bimës. Kelati i hekurit siguron ngjyrë më të mirë të gjetheve.

Stimuluesit e rritjes dhe lulëzimit sigurojnë një dozë shtesë të lëndëve ushqyese dhe elementëve gjurmë në ushqimin bazë (plehu bazë). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor pasi përmirësojnë bazën dhe falë kësaj ju merrni rezultatet e shkëlqyera që prisni.

House & Garden është një kompani holandeze për plehra të teknologjisë së lartë.Nëse nuk keni kohë për eksperimente, besoni House & Garden!Rezultatet janë të shkëlqyera si për prodhimin ashtu edhe për shijen e produktit përfundimtar!

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Përdorni Top Booster katër javë para përfundimit të korrjes për 3-4 ditë. Fillimisht shtoni një lëndë ushqyese bazë (p.sh. Toka A§B, Hydro ose Cocos). Sigurohuni që rezervuari të ofrojë pH dhe përcjellshmërinë e duhur të ujit. Më pas shtoni Top Booster ose stimulues të tjerë. Rezervuari është gati për lotimin e parë.

Paralajmërim: Asnjëherë mos përdorni Top Booster në të njëjtën kohë me PK13-14, Top Shooter ose Shooting Powder.

Këshillë: Përdorni Top Booster katër javë para fundit të korrjes. Atëherë bima është më e fortë dhe është gati të kalojë nga faza e rritjes në fazën e lulëzimit dhe formimit të frutave. Vendosni vetë kur të lulëzoni! Shihni gjithashtu programin për rritje të suksesshme.

Sasia: 150 ml për 100 litra tretësirë ushqyese të gatshme për përdorim