Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues GHE / TA Ripen / Pjesa e fundit 1L - stimulues për përfundimin e lulëzimit

Ripen / Pjesa e fundit 1L - stimulues për përfundimin e lulëzimit

Çmimi: 1,316.00lek
 • Kodi:
  653
 • Pesha:
  1.150 kg

Pjesa përfundimtare është projektuar posaçërisht për të përshpejtuar procesin e maturimit dhe për të përmirësuar cilësinë dhe sasinë e të korrave.

 

 

Bima reagon me maturimin e përshpejtuar, rritjen e përmbajtjes së substancave aktive, cilësi më të mira të shijes dhe rendiment më të lartë.    Pjesa e fundit i metabolizon këto mbetjedhe, gjë që përmirëson shijen e korrjes.

 

Pjesa përfundimtare punon në nivele të ndryshme:

 

 

 • Ajo i jep bimës një sinjal të fortë se po i afrohet fundit të jetës së saj. Bima reagon duke përshpejtuar procesin e maturimit, në një përpjekje përfundimtare për të përhapur gjenet e saj.
 • E detyron bimën të forcojë mbrojtjen e saj dhe në këtë mënyrë të rrisë aktivitetin e saj.
 • Importon në bimë të gjitha kripërat minerale që u nevojiten në një formë që asimilohet lehtësisht.
 • Në rastin e grumbullimit të mëparshëm të nitrateve ose elementeve gjurmë, kjo ndihmon për të metabolizuar këto mbetje, të cilat do të përmirësojnë shijen e të korrave.

 

Pronësitë:

 

 

 • Jashtë, të lejon të korrësh shpejt para se të prishet nga moti i ftohtë dhe i lagësht.
 • Brenda, të ndihmon të harmonizosh fundin e ciklit, duke përshpejtuar maturimin e bimëve më të ngadalta.
 • Në rast të një sulmi të rëndë nga kërpudhat ose insektet, ju lejon të përshpejtoni ciklin natyror dhe të merrni diçka nga të korrat që përndryshe do të humbnin plotësisht.
 • Rritet aktiviteti i bimëve mjekësore. Kur rritet një bimë për shkak të vetive shëruese, ky ushqyes është i përshtatshëm për të rritur përqendrimin në produktin e përfunduar.

 

Stimuluesit e rritjes dhe të luleve sigurojnë një dozë shtesë të substancave të dobishme dhe elementëve gjurmë për ushqimin bazë (plehu kryesor). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor ndërsa ndërtojnë mbi themel dhe falë kësaj ne marrim rezultatet e shkëlqyera që prisni.

 

Bërë nga një klasë e mineraleve farmaceutike, General Hydroponics janë fertilizuesit tampon më të ekuilibruar, pH në dispozicion. Ato formojnë zgjidhje të plota dhe të ekuilibruara ushqimore për ushqimin e duhur të bimëve, duke prodhuar bimë të forta energjike të pasura me lule të mëdha të shëndetshme dhe prodhime të përmirësuara.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë
 • Aplikacion:

   

  Për 10 ditët e fundit të lulëzimit.

   

 • për hidroponikë: 6 mL / L EC = 1.8-2.2
 • për tokë: 6 mL/L, përdoret gjatë ujitjes
 • Pjesa e fundit ka një reaksion acid, prandaj kontrolloni pH-në e tretësirës. (5.5-6.5) NPK 0/6/5