Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Atami BLOOMBASTIC 1250ml - stimulues i lulëzimit të javëve të fundit

BLOOMBASTIC 1250ml - stimulues i lulëzimit të javëve të fundit

Çmimi: 19,200.00lek
  • Kodi:
    330
  • Pesha:
    1.000 kg

Bloombastic është një zmadhues shumë i koncentruar për 4-6 javët e fundit të lulëzimit. Ai përmban minerale në kombinim me fitoefektorët biologjikë që çojnë në rritjen e lulëzimit dhe rritin aftësitë mbrojtëse të bimëve.

 

 

Ajo është e pajtueshme me të gjitha programet e plehrave, por sasia e plehut të lulëzuar ("Bloom") duhet të reduktohet, pasi Bloombastic përmban sasi të mëdha të kaliumit dhe  fosforit. Formula Bloombastic përmban minerale biologjike në kombinim me  stimuluesit biologjikë për të krijuar të vetmen shtesë ushqimore një-të-llojit të projektuar posaçërisht për lulëzimin dhe maturimin e bimëve tuaja.Bloombastic kombinimi unik i elementeve  ushqimore të luleshtrydheve. Do të nisë sheqeri shpërthyes dhe prodhimi i luleve që do të sigurojnë një shije të lehtë e të ëmbël, përveç mollëzave të mëdha kompakte.

 

Bloombastic gjithashtu do të stimulojë procesin e enzimës në disa nivele të ndryshme të cilat do t'i bëjnë bimët tuaja më pak të ndjeshme ndaj faktorëve stresues si nxehtësia e tepruar, ajri i thatë, intensiteti i lartë i dritës, sëmundjet dhe mangësitë ushqyese.  Kjo risi e lulëzuar nuk përmban përbërës ballast si Natriumi dhe Klori.

 


Vlera N-P-K: 0-14-15

 

 

Stimuluesit e rritjes dhe të luleve sigurojnë një dozë shtesë të substancave të dobishme dhe elementëve gjurmë për ushqimin bazë (plehu kryesor). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor ndërsa ndërtojnë mbi themel dhe falë kësaj ne marrim rezultatet e shkëlqyera që prisni.

 

ATAMI është një alternativë e mrekullueshme për kopshtarët që synojnë kultivimin e shpejtë dhe të lehtë të bimëve, duke marrë një rezultat të shkëlqyer përfundimtar.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Udhëzime për përdorim:

 

Bloombastic duhet të përdoret në 4 deri në 6 javët e fundit të lulëzimit dhe pjekjes së periudhës së bimës. Shkundni mirë para përdorimit.

 

Dozimi:

Shpërndani plehrat tuaja bazë (ky produkt mund të përdoret me çdo markë të ndryshme plehrash)

Më pas shtoni 0,5 ml në 1,0 ml Bloombastic për litër tretësirë ushqyese.

Bloombastic është i përshtatshëm për të gjitha llojet e mjediseve të rritjes (dheu, media hidroponike, fibra kokosi) dhe është gjithashtu i përshtatshëm për të gjitha llojet e sistemeve të ujitjes.

 

 

Përbërësit: Fosfat kaliumi, hidroksid kaliumi, acid fosforik, hekur EDTA, oksid fosfori (V) dhe argjilë minerale. Kujdes: Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve. Ruajeni në temperaturën e dhomës.