Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Plagron Green Sensation 1L - stimulues i lulëzimit

Green Sensation 1L - stimulues i lulëzimit

Çmimi: 16,415.00lek
  • Kodi:
    871
  • Pesha:
    1.150 kg

Ky produkt Plagron është zhvilluar posaçërisht për 4 javët e fundit të fazës së lulëzimit.

Përzgjedhja e saktë e përbërësve i siguron bimës të gjitha substancat e nevojshme në sasinë optimale të nevojshme për një lulëzim të bollshëm. Përdorimi i tij jep dendësi dhe shije më të mirë. Green Sensation është një përforcues natyral me veprim të fuqishëm. Rrit prodhimin e saharideve, i jep stabilitet strukturës qelizore, stimulon sistemin imunitar të bimëve kundër sëmundjeve dhe stresit.

Përdorimi i tij çon në rritjen e rendimentit dhe zvogëlimin e ndikimit të ndikimeve të ndryshme negative të jashtme. Një zgjedhje e shkëlqyer për fillestarët.

Stimuluesit e rritjes dhe lulëzimit sigurojnë një dozë shtesë të lëndëve ushqyese dhe elementëve gjurmë në ushqimin bazë (plehu bazë). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor pasi përmirësojnë bazën dhe falë kësaj ju merrni rezultatet e shkëlqyera që prisni.

Plagron janë lëndë ushqyese dhe suplemente me cilësi të lartë. Plagron ofron një gamë të plotë të lëngjeve për prodhuesit organikë.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Dozimi:

Shkrihet 1 ml. në 1l. ujë (1-1000). Shtoni së bashku me plehrat kryesore në çdo lotim. Filloni nga java e 4-të para korrjes. Fillimisht shpërndajeni Green Sensation me ujë të ngrohtë, më pas shtoni në koktejin e plehrave bazë.

Përbërësit: fosfat kaliumi, hidroksid kaliumi, acid fosforik, pentoksid fosfori

Shkundni mirë para përdorimit!