Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Hess Plehrat bazë TNT Complex 1L - pleh mineral për rritje

TNT Complex 1L - pleh mineral për rritje

Çmimi: 1,300.00lek
  • Vlerësimi:
  • Kodi:
    207
  • Pesha:
    1.150 kg

TNT Complex është një pleh i orientuar drejt rritjes me azot organik 100% - për vlerat më të ulëta të KE- së.

 

Hesi TNT Complex është një pleh shumë i fuqishëm, i cili në të njëjtën kohë është mjaft i butë për bimët. Azoti në TNT është 100% organik. Komponimet organike të azotit nuk kanë vlerë të BE-së pasi nuk janë kripëra, por prodhojnë një përqindje të madhe të azotit, i cili ofron kushte ideale për rritjen e bimëve më të reja me më pak kripëra. Kompleksi TNT ka vlerë të ulët të BE-së dhe efektshmëri të lartë. TNT Complex përmban të gjitha elementet e rëndësishme (vitamina, aminoacide, sheqerna bimore aktive), që garanton zhvillim të suksesshëm.

 

Kujdesi i bimëve për Kompleksin TNT, ndihmon për të zhvilluar një numër më të madh dhe fruta të pasura të bimës. Në asnjë rast nuk do të jetë e tepruar, përndryshe bima do të bëhet shumë e lartë dhe rrënja do të përdorë shumë energji për rritjen që do të thajë bimën para se të lindë frytet e saj. Energjia e bimës duhet të jetë drejtpërdrejt midis rrënjëve dhe bakshisheve, në mënyrë të barasvojë për pjesën tjetër të ciklit.

 

Pasuruar me vitamina thelbësore, elemente gjurmë, aminoacide dhe sheqerna për rritje më të shpejtë dhe cilësore. Bimët bëhen të gjalla, të forta dhe të degëuara, me një ngjyrë të gjelbër të shëndetshme dhe të ngopur.

100% produkt organik. Suplement ideal për rritjen e bimëve.

Toka mban ujë dhe lëndë ushqyese më të gjata se ç'është e nevojshme, duke rezultuar në shumë materiale të papërdorshme. Hesi nuk përmban fibra dhe është i pasur me ushqim organik, kështu që të mos e thithësh atë nga toka do të ishte e pamundur.

 

Qoftë nëse jeni duke parë tokën, arrën e kokosit apo hidro, ne shpesh marrim lëndët ushqyese bazë për të mirëqena dhe kryesisht përqendrohemi në produkte si përforcuesit PK, përforcuesit, stimulantët dhe shtesat. Por ushqyesi kryesor është baza që kërkon bima juaj në fazat e para të jetës së saj - kështu që ndoshta meriton më shumë vëmendje se sa ne i japim.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Dozimi:

 

50 ml / 10 l

 

Për shumë bimë të reja dhe bimë amë :

25 ml / 10 l

 

I përshtatshëm për media bimore Toka dhe Coco.

 

Mënyra e përdorimit:

I shtoj ujë gjatë rritjes.

nga Paul D., 29 Dhjetor 2021

very effective nutrient