Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues GHE / TA Flora Duo Grow 1L - pleh mineral për rritje

Flora Duo Grow 1L - pleh mineral për rritje

Çmimi: 1,481.00lek
  • Kodi:
    464
  • Pesha:
    1.210 kg

FloraDuo është një pleh me dy përbërës, i koncentruar për të gjithë ciklin e jetës.

 

 

FloraDuo është një seri e plehrave bazë në të cilat secili nga elementet që bima ka nevojë është përftuar nga një shumëllojshmëri e gjerë burimesh të ndryshme që janë në dispozicion në çdo kohë, në një formë në të cilën bimët mund   t'i absorbojnë ato.   t'i ndihmojnë të thithin më mirë ushqimin dhe t'u  rezistojnë më mirë patogjenëve dhe insekteve agresive.

 

 

Qoftë nëse jeni duke parë tokën, arrën e kokosit apo hidro, ne shpesh marrim lëndët ushqyese bazë për të mirëqena dhe kryesisht përqendrohemi në produkte si përforcuesit PK, përforcuesit, stimulantët dhe shtesat. Por ushqyesi kryesor është baza që kërkon bima juaj në fazat e para të jetës së saj - kështu që ndoshta meriton më shumë vëmendje se sa ne i japim.

 

Çfarë janë plehrat bazë?

 

Bimët kanë nevojë për shumë gjëra të ndryshme për t'u rritur: drita, ajri, uji dhe ushqimi. Kur bëhet fjalë për ushqimin, ashtu si njerëzit, bimët kanë nevojë për një «dietë të ekuilibruar». Kjo nënkupton një pleh të ekuilibruar siç duhet që përmban të gjitha elementet thelbësore për rritjen, të njohur si plehra bazë, të cilat formojnë një bazë të fortë për rritjen e shëndetshme të bimëve. Të gjitha llojet e stimuluesve mund të shtohen në ciklin e rritjes, por ushqyesit tuaj kryesorë janë blloqet ndërtuese për bimë të shëndetshme.

 

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikacion:

 

FloraDuo është shumë e përqendruar: 4 ml/l janë të mjaftueshme për rritje të ekuilibruar dhe të fuqishme.

 

FloraDuo është e lehtë për t'u përdorur: duke përzier 3 pjesë FloraDuo Grow me 1 pjesë FloraDuo Bloom, ju do të përballoni të gjitha kërkesat për rritje. Më pas, duke i kthyer këto përmasa (3 pjesë Lulëzim me 1 pjesë Rritje), do të kujdeseni për lulëzimin. FloraDuo garanton një ekuilibër të përsosur midis rritjes dhe lulëzimit.