Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Atami Plehrat bazë ATA Terra lë 1L - pleh mineral për rritje

ATA Terra lë 1L - pleh mineral për rritje

Çmimi: 1,350.00lek
  • Kodi:
    810
  • Pesha:
    1.150 kg

Ata Terra Leaves është një ushqim i plotë për bimën tuaj gjatë fazës së rritjes.

 

 

Vëmendje e veçantë i kushtohet zhvillimit të degëve dhe filizave të mëdhenj, gjë që bën që bimët të rriten me shpejtësi në madhësi. Gjethet e terras janë drejtpërdrejt të tretshme në ujë dhe absorbohen lehtë nga bima.  Kjo i bën rezultatet menjëherë të dukshme!

 

 

 

ATAMI është një alternativë e mrekullueshme për kopshtarët që synojnë kultivimin e shpejtë dhe të lehtë të bimëve, duke marrë një rezultat të shkëlqyer përfundimtar.

 

 

Qoftë nëse jeni duke parë tokën, arrën e kokosit apo hidro, ne shpesh marrim lëndët ushqyese bazë për të mirëqena dhe kryesisht përqendrohemi në produkte si përforcuesit PK, përforcuesit, stimulantët dhe shtesat. Por ushqyesi kryesor është baza që kërkon bima juaj në fazat e para të jetës së saj - kështu që ndoshta meriton më shumë vëmendje se sa ne i japim.

 

Çfarë janë plehrat bazë?

 

Bimët kanë nevojë për shumë gjëra të ndryshme për t'u rritur: drita, ajri, uji dhe ushqimi. Kur bëhet fjalë për ushqimin, ashtu si njerëzit, bimët kanë nevojë për një «dietë të ekuilibruar». Kjo nënkupton një pleh të ekuilibruar siç duhet që përmban të gjitha elementet thelbësore për rritjen, të njohur si plehra bazë, të cilat formojnë një bazë të fortë për rritjen e shëndetshme të bimëve. Të gjitha llojet e stimuluesve mund të shtohen në ciklin e rritjes, por ushqyesit tuaj kryesorë janë blloqet ndërtuese për bimë të shëndetshme.

 

 

 
- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë
Aplikacion:
 
 
Mund të përdoret gjatë gjithë sezonit të rritjes për të ujitur të mbjellat.
 
 
Dozimi: 1-5 ml për litër
 
pH: ndërmjet 4,5 - 6,5
 
Vlera NPK: 3-1-3 (w / V)
 
 
Stimuluesit dhe plehrat e lëngshëm "Atami" janë të paketuara dhe të vulosura mirë, kështu që cilësia është e garantuar.