Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Canna Plehrat bazë CANNA Terra Vega 1L - pleh mineral për rritje

CANNA Terra Vega 1L - pleh mineral për rritje

Çmimi: 1,553.00lek
 • Kodi:
  592
 • Pesha:
  1.150 kg

CANNA Terra Vega është një produkt i zhvilluar posaçërisht për fazën vegjetative.

Përdoret për rritje si në vazo ashtu edhe për mbjellje në natyrë. Rritja në tokë ka avantazhet e veta - natyra jo modeste e mjedisit, ku devijimet e vogla, ose mbidoza e plehrave, nuk kanë efekte aq serioze mbi bimët, por disavantazhi është se lloje të ndryshme toke ruajnë lloje të ndryshme të lëndëve ushqyese për shkak të të cilave. është e vështirë të përcaktohet doza më e përshtatshme.

Plehra CANNA TERRA është krijuar posaçërisht për të zgjidhur këto probleme dhe për të arritur rezultate të mira në çdo lloj toke.Përveç kësaj garanton thithjen e plotë të ujit dhe lëndëve ushqyese që në fillim të kultivimit.Është i pasur me komponime azoti, elementë gjurmë dhe hekur kelate. .

Pavarësisht nëse jeni duke parë tokën, arrë kokosi ose hidro, ne shpesh i marrim si të mirëqenë lëndët ushqyese bazë dhe kryesisht fokusohemi në produkte të tilla si stimuluesit PK, përforcuesit, stimuluesit dhe suplementet. Por lënda ushqyese kryesore është baza që kërkon bima juaj në fazat e hershme të jetës së saj - kështu që ndoshta meriton më shumë vëmendje sesa i kushtojmë ne.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Për periudhën e rritjes në kultivimin e tokës:

 • Shkundni mirë shishen përpara përdorimit
 • Doza sipas skemës së bashkangjitur. Doza aplikohet sipas tabelës në mililitra/10 l
 • BE-ja në ujin e rubinetit varion ndërmjet 0.9-1.6
 • PH i rekomanduar ndërmjet 5.8-6.2
 • Mesatarisht për 200 L tretësirë ushqyese
 • Vlera NPK: 3-1-4

Mbajeni të mbyllur fort në një vend të errët dhe të freskët!

Mbajeni larg fëmijëve!