Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi NDRIÇIMI LLAMPAT LLAMPAT E KOMBINUARA PËR FAZAT TË RRITJES DHE LULEZIMIT Sunmaster 600W DUAL HPS - llambë për rritje dhe lulëzim

Sunmaster 600W DUAL HPS - llambë për rritje dhe lulëzim

Çmimi: 6,566.00lek
 • Kodi:
  123
 • Pesha:
  0.200 kg

Llambat Sunmaster janë shumë të ngjashme me llambat Grolux në atë që janë projektuar posaçërisht për kultivimin e brendshme dhe janë në një spektër që lejon të performojë mirë si në fazat vegjetative ashtu edhe në lulëzim.

 

Të gjitha modelet e llambave Sunmaster kanë përmirësuar performancën në frekuencat dixhitale të balastit të lartë. Çdo elektrodë në llambë përdor një kombinim të veçantë të nikelit (Ni 65% ) dhe bakrit (Cu 30%). Vetitë spektrale të secilit nga modelet janë përshtatur posaçërisht për të nxitur zhvillimin optimal të bimëve, në secilën nga fazat e zhvillimit të tyre. Ato janë projektuar për të siguruar vlerat maksimale par (Rrezatimi Aktiv Fotosintetik). Sunmaster është një prodhues kryesor në novacionin e dritës së brendshme.

 

 1. Llambat Sunmaster e kanë provuar veten në përdorimin e tyre të përditshëm në serra dhe hidrofite.
 2. Jep 10% më shumë dritë se llambat e rregullta të natriumit; siguron më shumë energji të nevojshme për fotosintezën optimale.

 

Specifikimet:

 1. Lumens fillestar (lumens @ 100 orë): 90,000lm
 2. PAR Watts: 215
 3. Jeta nominale (Hrs. @ 10Hr. / Start): 24,000h
 4. Temperatura e korreluar e ngjyrave K: 2000
 5. Kromatika (CIE - X, Y): 530 425
 6. Treguesi i ngjyrimit (CRI): 25
 7. Koha tipike e ngrohjes (minuta): 3-5

 

Rritja, frytet, qëndrueshmëria e madje edhe koha e lulëzimit të bimëve varen plotësisht nga drita që marrin. Cilësia dhe intensiteti i dritës, si dhe kohëzgjatja e ndriçimit janë jashtëzakonisht të rëndësishme!Ndërtimi i sistemit të duhur të ndriçimit do t'ju garantonte rezultate të shkëlqyera.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

TË DHËNA TEKNIKE TË HOLLËSISHME

 

 

 

 

KUJDES: Këto udhëzime duhen ndjekur për të shmangur dëmtimet, dëmtimet ose aksidentet e mundshme. Prodhuesi i kësaj llambe nuk duhet të jetë përgjegjës për asnjë mosfunksionim, dëmtim, djegie ose zjarr që vjen nga mosrespektimi i udhëzimeve të mëposhtme.

 

 

 

 1. Përdorni llambën me pajisje elektrike të përputhshme.  Përdorni vetëm një gaz të miratuar nga UL dhe CSA.
 2. Mbroje llambën nga kontakti i drejtpërdrejtë me shiun, slushin ose borën që të mos thyhet nga ndryshimi i temperaturës.
 3. Instaloni llambën me forcë, por pa forcë të tepruar në tabaka për të zvogëluar dridhjet.
 4. Mos përdorni forcë të tepruar, për të mos e thyer llambën.  Është një llambë e izoluar me vakum që mund të shpërthejë.
 5. Zëvendëso llambën nëse është e gërvishtur, e çarë ose e dëmtuar.
 6. Fikeni llambën dhe lëreni të ftohet para se të lëvizni për të shmangur goditjen ose djegien e mundshme elektrike.
 7. Ndryshoje llambën në fund të ciklit të jetës.

 

 

 

 

Fikeni llambën dhe lëreni të ftohet para se të lëvizni për të shmangur goditjen e mundshme elektrike ose djegien. Si masë sigurie, vishni syze kur instaloni ose çmontoni llambën. Ndryshoje llambën në fund të ciklit të jetës.

 

 

 

Llamba sigurohet nga një garanci e defekteve për një periudhë 1 vjeçare nga data e blerjes. Gjatë kësaj periudhe, elektroshtëpiake mund t'i kthehet shitësit me provë blerjeje (faturë). Nëse zbulohet ndonjë defekt, ai do të riparohet ose do të zëvendësohet.

Kjo garanci nuk mbulon keqpërdorimin e pajisjes, dëmtimin aksidental (të munguar, të lagur), riparimin nga persona të paautorizuar.