Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi NDRIÇIMI LLAMPAT LLAMPAT E KOMBINUARA PËR FAZAT TË RRITJES DHE LULEZIMIT 400W Lumatek HPS - llambë për rritje dhe lulëzim

400W Lumatek HPS - llambë për rritje dhe lulëzim

Çmimi: 4,902.00lek
 • Kodi:
  952
 • Pesha:
  0.300 kg

Lumatek lanson serinë e re të llambave të kopshtit HID

 

Të vendosura në ballaste elektronike ultra të lartë të frekuencave të punës lumatek, komponentët e llambave janë përforcuar duke i bërë ato shumë më të fortë, dhe për këtë arsye ndriçimi siguron një nivel të lartë të fotosintezës, dhe rrezatimi aktiv nxit rritjen e shëndetshme të bimëve. Këto llamba kanë foka të përforcuara dhe një hark të përforcuar për të siguruar që ato do të sigurojnë performancë afatgjatë me rrezatim të qëndrueshëm të lumenëve në prizë. Llamba natriumi, spektri i dyfishtë 1000W (fazat e rritjes dhe lulëzimit).

 

Specifikimet kryesore / veçoritë e veçanta:

 

Bulb: TD46

Tension: 230V 50Hz

Aktuale (A): 4.6

Faktori i fuqisë: 0,88

Jeta në orë: 24000

CML (K): 2100

Efikasiteti i dritës (LM/W): 137.5

Fluksi ndriçues (LM): 55000

PAR (micromol / s): 700

 

Rritja, frytet, qëndrueshmëria e madje edhe koha e lulëzimit të bimëve varen plotësisht nga drita që marrin. Cilësia dhe intensiteti i dritës, si dhe kohëzgjatja e ndriçimit janë jashtëzakonisht të rëndësishme!Ndërtimi i sistemit të duhur të ndriçimit do t'ju garantonte rezultate të shkëlqyera.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

KUJDES: Këto udhëzime duhen ndjekur për të shmangur dëmtimet, dëmtimet ose aksidentet e mundshme. Prodhuesi i kësaj llambe nuk duhet të jetë përgjegjës për asnjë mosfunksionim, dëmtim, djegie ose zjarr që vjen nga mosrespektimi i udhëzimeve të mëposhtme.

 

 

 

 • Përdorni llambën me pajisje elektrike të përputhshme.  Përdorni vetëm një gaz të miratuar nga UL dhe CSA.
 • Mbroje llambën nga kontakti i drejtpërdrejtë me shiun, slushin ose borën që të mos thyhet nga ndryshimi i temperaturës.
 • Instaloni llambën me forcë, por pa forcë të tepruar në tabaka për të zvogëluar dridhjet.
 • Mos përdorni forcë të tepruar, për të mos e thyer llambën.  Është një llambë e izoluar me vakum që mund të shpërthejë.
 • Zëvendëso llambën nëse është e gërvishtur, e çarë ose e dëmtuar.
 • Fikeni llambën dhe lëreni të ftohet para se të lëvizni për të shmangur goditjen ose djegien e mundshme elektrike.
 • Ndryshoje llambën në fund të ciklit të jetës.

 

 

 

 

Fikeni llambën dhe lëreni të ftohet para se të lëvizni për të shmangur goditjen ose djegien e mundshme elektrike. Ndryshoje llambën në fund të ciklit të jetës.

 

 

 

 

Llamba sigurohet nga një garanci e defekteve për një periudhë 1 vjeçare nga data e blerjes. Gjatë kësaj periudhe, elektroshtëpiake mund t'i kthehet shitësit me provë blerjeje (faturë). Nëse zbulohet ndonjë defekt, ai do të riparohet ose do të zëvendësohet.

Kjo garanci nuk mbulon keqpërdorimin e pajisjes, dëmtimin aksidental (të munguar, të lagur), riparimin nga persona të paautorizuar.