Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi NDRIÇIMI REFLEKTORËT Mburoja e nxehtësisë Difuzor i vogël - dritë për llambat 250W-600W

Mburoja e nxehtësisë Difuzor i vogël - dritë për llambat 250W-600W

Çmimi: 2,600.00lek
  • Kodi:
    98
  • Pesha:
    0.249 kg

Duke përdorur një "shpërndarës" që redukton nxehtësinë e emetuar nga llamba, reflektori mund të ulet 20 cm mbi majat e bimëve.

Mund të montohet edhe nën llambë për t'iu afruar sa më shumë majave të bimëve pa rrezik djegieje. Drita shpërndahet dhe reflektohet në reflektor për ndriçim më të barabartë.I përshtatshëm për llamba nga 400W deri në 600W.

Reflektori është një sipërfaqe që reflekton duke përthyer dritën.Funksioni kryesor i reflektorit është të reflektojë dritën në bimët tuaja, duke mbuluar sipërfaqen maksimale dhe duke reflektuar dritën maksimale të emetuar nga llamba e zgjedhjes suaj.shpërndarje shtesë e dritës.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë