Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Advanced Nutrients Plehrat bazë Sensi Coco Grow A + B 1L - pleh mineral për rritjen e kokosit

Sensi Coco Grow A + B 1L - pleh mineral për rritjen e kokosit

Çmimi: 3,179.00lek
  • Kodi:
    939
  • Pesha:
    2.440 kg

Sensi Coco Grow A+B është një pleh me dy përbërës për fazën e rritjes në një substrat kokosi.

 

 

 

Ulet e kokosit priren të lidhen shumë lehtë me kalciumin dhe magnezin. Nëse këto macronutrients dytësor janë "ngjitur" në arrë kokosi është fibër, atëherë natyrisht ata nuk dotë jenë në dispozicion ku ata janë më të nevojshme - në rritjen dhe zhvillimin e astenia tuaj p.  për të siguruar kultivimin e butë në këtë substrat.

 


Nivelet e kaliumit janë gjithashtu pak të përshtatura në këtë formulë.

 


Veçori unike:

 


• Balancon pH automatikisht • Përfshin përbërës të veçantë për rritje të pabesueshme vegjetative• Përshpejton fazën e rritjes së bimës suaj, duke dhënë rezultate maksimale• Përgatit bimët për korrje më të mëdha dhe më produktive• Përmban pararendës të gradës farmaceutike, reagentë dhe chelators• Përmban Surfactants - agjentë hidratues që ulin tensionin sipërfaqësor  të lëngut (në këtë rast, ujë i pasur me lëndë ushqyese), duke lejuar shpërndarjen dhe thithjen më të lehtë  lëndë ushqyese në bimë. Sigurisht, kjo do të thotë se bimët e tua do të marrin në mënyrë të efektshme lëndët ushqyese organike që dëshirojnë më shpejt dhe do të rritin ndjeshëm shëndetin dhe rendimentin.

 

 

 

 

Qoftë nëse jeni duke parë tokën, arrën e kokosit apo hidro, ne shpesh marrim lëndët ushqyese bazë për të mirëqena dhe kryesisht përqendrohemi në produkte si përforcuesit PK, përforcuesit, stimulantët dhe shtesat. Por ushqyesi kryesor është baza që kërkon bima juaj në fazat e para të jetës së saj - kështu që ndoshta meriton më shumë vëmendje se sa ne i japim.

 

 

Çfarë janë plehrat bazë?

 

Bimët kanë nevojë për shumë gjëra të ndryshme për t'u rritur: drita, ajri, uji dhe ushqimi. Kur bëhet fjalë për ushqimin, ashtu si njerëzit, bimët kanë nevojë për një «dietë të ekuilibruar». Kjo nënkupton një pleh të ekuilibruar siç duhet që përmban të gjitha elementet thelbësore për rritjen, të njohur si plehra bazë, të cilat formojnë një bazë të fortë për rritjen e shëndetshme të bimëve. Të gjitha llojet e stimuluesve mund të shtohen në ciklin e rritjes, por ushqyesit tuaj kryesorë janë blloqet ndërtuese për bimët e shëndetshme.

 

 

 

Produktet e avancuara të Ushqyesve janë projektuar posaçërisht për rritjen e shpejtë të bimëve tuaja, për lulëzimin e bollshëm, bimët më të shëndetshme dhe të korrat më të rënda.

 

 

 
- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Si të përdorni:


Përdorni 4 ml/L nga secila gjatë gjithë javëve të rritjes vegjetative.

 

Ashtu si me të gjithë lëndët ushqyese , fortifikuesit dhe aditivët, mos i përzieni kurrë të dy përbërësit së bashku në formën e tyre të koncentruar (dmth. direkt nga shishja). Gjithmonë shtoni ato njëra pas tjetrës në rezervuarin tuaj të tretësirës - kjo i jep tretësirës trazimin dhe përzierjen e mirë përpara se të shtoni përbërësin tjetër.

 
PËR TË LLOGARITUR SASITË E SAKTË TË LËNDËVE USHQIMORE, MUND TË PËRDORNI LLOGARITESIN SPECIALE PËR NJË DOZIM TË NJË