Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Hess Plehrat bazë HESI COCO 1L - pleh mineral për rritjen dhe lulëzimin në arrë kokosi

HESI COCO 1L - pleh mineral për rritjen dhe lulëzimin në arrë kokosi

Çmimi: 1,300.00lek
  • Kodi:
    414
  • Pesha:
    1.150 kg

Pleh për lulëzimin në mjedisin e bimës së kokosit

Pleh i plotë me një përbërës për rritje në kokos - për periudhën e lulëzimit. Ai përmban azot organik dhe mineral, si dhe të gjitha vitaminat dhe elementët gjurmë thelbësorë në formë kelate. Përmbajtja e ulët e kripës për nivele më të ulëta të BE-së dhe më pak stres për bimët.

Pavarësisht nëse jeni duke parë tokën, arrë kokosi ose hidro, ne shpesh i marrim si të mirëqenë lëndët ushqyese bazë dhe kryesisht fokusohemi në produkte të tilla si stimuluesit PK, përforcuesit, stimuluesit dhe suplementet. Por lënda ushqyese kryesore është baza që kërkon bima juaj në fazat e hershme të jetës së saj - kështu që ndoshta meriton më shumë vëmendje sesa i kushtojmë ne.

Cilat janë plehrat bazë?

Bimët kanë nevojë për shumë gjëra të ndryshme për t'u rritur: dritë, ajër, ujë dhe ushqim. Kur bëhet fjalë për ushqimin, ashtu si njerëzit, bimët kanë nevojë për një “dietë të ekuilibruar”. Kjo nënkupton një pleh të balancuar siç duhet që përmban të gjithë elementët thelbësorë për rritje, të njohur si plehra bazë, të cilët përbëjnë një bazë solide për rritjen e shëndetshme të bimëve. Të gjitha llojet e stimuluesve mund t'i shtohen ciklit të rritjes, por lëndët ushqyese tuaja kryesore janë blloqet ndërtuese të bimëve të shëndetshme të shëndetshme.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikacion:

50 ml / 10 l

Përbërësit: magnez, kalcium, hekur, mangan, bor, molibden, bakër, zink, vitamina B1, B2, B6, sheqerna bimore dhe aminoacide

Vlera NPK: 3-4-5

Për një periudhë të shkurtuar rritjeje, përdorni HESI COCO në vend të kompleksit TNT - 3mL/L.