Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Canna Plehrat bazë Canna Coco Nutrient Pjesa A dhe B 1L - pleh mineral për rritje dhe lulëzim në kokosit

Canna Coco Nutrient Pjesa A dhe B 1L - pleh mineral për rritje dhe lulëzim në kokosit

Çmimi: 2,091.00lek
  • Kodi:
    697
  • Pesha:
    1.150 kg

Canna Coco u krijua posaçërisht për rritjen e bimëve në substratet e arrës së kokosit.

 

Pleh me dy përbërës që përmban të gjitha lëndët ushqyese të nevojshme për rritjen dhe fazat e lulëzimit. KANA Koko A dhe B nuk janë vetëm lëndë ushqyese të përbëra nga minerale me vlerë të lartë. Ato përmbajnë humus dhe fulvoacide, duke i ndihmuar bimët tuaja të absorbojnë në mënyrë optimale të gjitha lëndët ushqyese.

Kur përdorni KANA Kokon, prisni rritje shpërthyese dhe lulëzim të bollshëm! CANNA Coco është e lehtë për t'u përdorur dhe lehtë tretet në ujë. Një zgjedhje e mirë për rritjen e bimëve në tenxhere ose në sistemet hidroponike.

Qoftë nëse jeni duke parë tokën, arrën e kokosit apo hidro, ne shpesh marrim lëndët ushqyese bazë për të mirëqena dhe kryesisht përqendrohemi në produkte si përforcuesit PK, përforcuesit, stimulantët dhe shtesat. Por ushqyesi kryesor është baza që kërkon bima juaj në fazat e para të jetës së saj - kështu që ndoshta meriton më shumë vëmendje se sa ne i japim.

 

Çfarë janë plehrat bazë?

Bimët kanë nevojë për shumë gjëra të ndryshme për t'u rritur: drita, ajri, uji dhe ushqimi. Kur bëhet fjalë për ushqimin, ashtu si njerëzit, bimët kanë nevojë për një «dietë të ekuilibruar». Kjo nënkupton një pleh të ekuilibruar siç duhet që përmban të gjitha elementet thelbësore për rritjen, të njohur si plehra bazë, të cilat formojnë një bazë të fortë për rritjen e shëndetshme të bimëve. Të gjitha llojet e stimuluesve mund të shtohen në ciklin e rritjes, por ushqyesit tuaj kryesorë janë blloqet ndërtuese për bimë të shëndetshme.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Si të përdorni:

 

Holloni sasi të barabarta të Coco A dhe B në ujë. Doza sipas skemës së bashkangjitur. Doza aplikohet sipas tabelës në mililitra/10 l

 

BE-ja në ujin e rubinetit varion ndërmjet: 1.2-2.3

PH i rekomanduar: 5,5-6,2

Shkundni mirë para përdorimit!

Lexoni etiketën për udhëzime të mëtejshme.

 

SHËNIM: Mos e përzieni Coco A të paholluar drejtpërdrejt me Coco B. Shtoni secilën së pari në ujë.