Menu
Profili
Gjuhe

GHE BioFiltre / bio-filtër për sistemet hidroponike

Çmimi: 7,824.00lek
  • Kodi:
    924
  • Pesha:
    0.500 kg

GHE BioFiltre / bio-filtër për sistemet hidroponike

Një zgjidhje efektive për një zgjidhje pa patogjen. Një mjet i rëndësishëm për kopshtarin e suksesshëm, i dobishëm si për hidroponinë ashtu edhe për tokën.
BioFiltre i jep jetë ujit, falë GHE SubCulture. Në hidroponikë dhe aq më tepër në tokë, do të vendoset simbioza midis bimës dhe mikroorganizmave dhe do të mbështetet shndërrimi i lëndës organike në një burim ushqimor të tretshëm.
Biofiltri pastron, detoksifikon dhe ajros ujin ose solucionin e punës.

- Sfungjeri i brendshëm ruan të gjitha mbeturinat lundruese;
- Kaskada zigzag pasurohet me oksigjen dhe detoksifikon tretësirën, duke eliminuar të gjitha përbërjet e dëmshme të avullueshme të çliruara nga rrënjët;

Përdorni filtrin për t'i dhënë frymë tretësirës dhe për të shmangur efektet e dëmshme të stresit mbi bimët: për shembull, kur temperatura është e lartë ose nënshtresa nuk ajroset mirë, kur ajrimi është joefektiv, bimët tuaja do të vuajnë nga mungesa e oksigjenit në zona rrënjësore.i bën ato të ndjeshme ndaj infeksioneve të ndryshme.

Lehtë për t'u përdorur, montuar dhe mirëmbajtur, BioFiltre është zgjidhja për të gjitha problemet rrënjësore.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë