Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi DHURATA Grirese/Stashe sekrete Belton aerosol - korrektor 400ml

Belton aerosol - korrektor 400ml

Çmimi: 2,629.00lek
  • Kodi:
    855
  • Pesha:
    0.130 kg

Ky është një spërkatës grafiti me pamje origjinale 100% nga marka Belton - një vend i fshehtë i përkryer - ken.

Më shumë informacion:
- Marka: Belton
- Hapet: Përmes vidës bazë.
- Lartësia: H 198 mm
- Etiketimi në anglisht, me përmbajtjen dhe informacionin e sigurisë në 15 gjuhë të tjera.
- Prodhuar ne Gjermani
- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë