Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi DHURATA Grirese/Stashe sekrete Cache e orës së murit

Cache e orës së murit

Çmimi: 2,629.00lek
  • Kodi:
    856
  • Pesha:
    0.400 kg

Një orë muri plotësisht funksionale që fsheh me zgjuarsi një vend të fshehtë!

Funksionohet nga një bateri e vetme AA (nuk përfshihet) dhe është 260 mm në diametër.

Няма наличност
Shtoje tek Lista e deshirave