Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi DHURATA Grirese/Stashe sekrete Cache e baterisë - e madhe

Cache e baterisë - e madhe

Çmimi: 598.00lek
  • Kodi:
    665
  • Pesha:
    0.017 kg

Kjo kopje e një baterie është po aq e vërtetë, pasi pjesa e sipërme e saj mund të zhvidhoshet dhe pjesa e brendshme e saj e zbrazët është dhoma ideale e transportit.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë