Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi DHURATA Grirese/Stashe sekrete Korrektor Coca Cola-Ken 330ml

Korrektor Coca Cola-Ken 330ml

Çmimi: 1,972.00lek
  • Kodi:
    853
  • Pesha:
    0.410 kg

CocaCola Ken Secrets mund të përdoret për të fshehur gjërat tuaja me vlerë, paratë, bizhuteritë, etj.

Ato janë ideale për makinë, karvan, kamping, dhoma hoteli, shtëpi, apartament ose zyrë. Me 350 gramët e tij, ju përshtatet në dorë si një makinë e vërtetë. Pjesa e sipërme mund të zhvidhoset. Pjesa e brendshme e rezervuarit është rreth 70 / 80 mm e thellë dhe rreth 40 mm në diametër.
Kujdes: Është etiketuar në polonisht!
Më shumë informacion:
  • Përmbajtja: 330
  • Dizajni: CocaCola
  • Lartësia: 117 mm
  • Diametri: Ø 63 mm
- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë