Menu
Profili
Gjuhe

Cache e konservuar

Çmimi: 2,105.00lek
  • Kodi:
    667
  • Pesha:
    0.140 kg

Ky kanaçe nuk është i ndryshëm nga ai i vërtetë, me ndryshimin që kapaku i tij mund të zhvillohet me delikatesë, duke siguruar vëllim dhe hapësirë të bollshme ruajtjeje.

Ky aksesor mund të shtojë shumë paqe dhe siguri në jetën tuaj të përditshme.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë