Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi PËRFOCUES PASURUESE TJERA Epsonita 500g - suplement magnezi

Epsonita 500g - suplement magnezi

Çmimi: 657.00lek
  • Kodi:
    834
  • Pesha:
    0.650 kg

EPSONITA (kripërat epsonite) është një lëndë e parë natyrale, me cilësi dhe besueshmëri të lartë.

Është në gjendje të rivendosë nivelin e magnezit në rast të mungesës.Magnezi është pjesë përbërëse e molekulës së klorofilit dhe mungesa e tij ndikon negativisht në fotosintezën. Është thelbësor për metabolizmin e karbohidrateve dhe frymëmarrjen qelizore, i përfshirë gjithashtu në sintezën e rrëshirave, vajrave dhe yndyrave.Epsonita mund të përdoret për të mbajtur nivele minimale të magnezit ose në mungesë të lartë (doza të larta).
Kripa EPSONITA Epson përmban: Anhidrid sulfat magnezi 16% dhe acid sulfurik 32%.
- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë
Doza:
- Spërkatje me gjethe: 2 deri në 4 g/l ujë
- Në tokë: 50 g / m2
- Lotim: 0,5 deri në 3 g/m2 çdo 10 ditë
Përzieni kripën EPSONITA Epson në ujë përpara përdorimit.