Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi INSTRUMENTET MATES PH dhe EC TESTERS TESTERËT PH metër Milwaukee pH55 - ph testues elektronik

PH metër Milwaukee pH55 - ph testues elektronik

Çmimi: 6,000.00lek
 • Kodi:
  819
 • Pesha:
  0.100 kg

 

Matës profesional pH

 

 

Matës profesional pH i papërshkueshëm nga uji  me ekran të temperaturës, kompensim automatik të temperaturës dhe kalibërim automatik të 2 pikave. Funksioni "HOLD" për të ruajtur vlerën e matur  . Sensor/sond i heqshëm.

 

 • gama: pH nga -2,0 deri në 16,00;
 • Pace. nga -5.0 në 60.0°C
 • rezoluta: 0,1 pH; 0.1°C
 • saktësia: ±0.1pH; ±0.5°C
 • kalibrimi: automatik, një ose dy pika (në pH 4, 7, 10 ose 4, 6.86, 9.18)
 • kompensimi automatik i temperaturës nga -5 në 60°C
 • kushtet e punës: ritmi. -5 deri në 50°C, lagështi deri në 100% bateri: 4 pc. LR44 1,5V /
 • 300 orë punë
 • fikje automatike: pas 8 min.
 • dimensionet: 200 x 38 mm / 100 g
 • Garancia e prodhuesit - 2 vjet për pajisjen, 6 muaj për sensorin. Nuk zbatohet për dëmtimin mekanik dhe funksionimin e papërshtatshëm!

 

 

Kalibrimi:

- Zhyte testuesin e përjashtimit në një gotë ujë rubineti për 2 orë

- Lëvize ndërsa është akoma e fikur në zgjidhjen tampon 7.0

- Ndize testuesit nga butoni "ON/OFF/CAL"

- Ekrani do të shfaqë vlerën e kalibrim dhe temperaturën në Celsius

- Shtypni dhe mbani butonin "ON/OFF/CAL" derisa "CAL" të shfaqet në ekran.

- Shfaqja do të shfaqë "REC" (regjistrim), pas së cilës do të shfaqet një vlerë prej 4.0, "OK 1" dhe "USE".

- Lëvize menjëherë testuesin tek zgjidhja tampon 4.0

- Shfaqja do të shfaqë "REC" (regjistrim), pas së cilës do të shfaqen "OK 2" dhe "USE".

- Testuesit tuaj është kalibruar!

 

 

- Zgjidhjet e përshtatshme për kalibrim mund të shihen këtu, këtu  dhe këtu

- Zgjidhja e përshtatshme e ruajtjes mund të shihet këtu

 

 

Udhëzime video (anglisht)

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Testues është siguruar nga një garanci e defekteve për një periudhë prej 12 muajsh nga data e blerjes. Gjatë kësaj periudhe, elektroshtëpiake mund t'i kthehet shitësit me provë blerjeje (faturë). Nëse zbulohet ndonjë defekt, ai do të riparohet ose do të zëvendësohet.

Kjo garanci nuk mbulon keqpërdorimin e pajisjes, dëmtimin aksidental (të munguar, të lagur), riparimin nga persona të paautorizuar. Gjashtë muaj garanci për hetimin.