Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi KONTROLLI I PESTICIDEVE Brimex 1L - një bioinsekticid me spektër të gjerë

Brimex 1L - një bioinsekticid me spektër të gjerë

Çmimi: 90.00lek
  • Kodi:
    817
  • Pesha:
    1.150 kg

Anti-insekte

 

 

Brimex është tërësisht miqësore me mjedisin, e bërë nga cilësi të lartë, acide organike dhe është 100% e biodegradueshme.

 

 

Aplikimi:

 

Anti-dëmtuesit e bimëve, të tilla si miza e frutave, mitra, tryps, aphids, dhe insekte të tjera Spërkatës Brimex është projektuar për të punuar me armiqtë natyrorë për përdorim. Pas përdorimit është e ashtuquajtura periudhë pritjeje prej 24 orësh, pas  së cilës armiqtë natyrorë mund të përjashtohen.

 

Metoda e përdorimit:

 

për rezultat optimal duhet të spërkatet në një distancë prej rreth 30cm.

 

Disa kafshë që mund të ndikojnë te bimët e tua përfshijnë: morrat, mjedrat, milingonat, krahët e bardhë, myku pluhur pluhur i bardhë / myku i bardhë pluhur, kalbja e madje edhe gjitarët si minjtë!Ndërsa disa dëmtuesit jetojnë në tokë, të tjerë barten/lindin në ajër. Myku mund të përbëjë edhe një problem.To të madh për të luftuar këta dëmtues, nevojiten produkte të specializuara!

Insekticidet janë mjete kimike ose biologjike për të luftuar insektet e dëmshme - morrat, të zezat shumë, krimbat dhe larvat, thrips, me krahë të bardhë, brumbujt, të lagurit, milingonat, etj. Ato janë të drejtuara ose veprim me spektër të gjerë.

 

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Dosing:

30ml për 1L ujë (3% zgjidhje)

 

Kujdes:

Shmang kontaktin me sy. Në kontakt, rinoni sytë menjëherë me ujë. Mos i shikoni dhe mos i prekni fëmijët.