Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Advanced Hydroponics of Holland Plehrat bazë Dutch Formula 2 Bloom 10L - pleh mineral për bimët

Dutch Formula 2 Bloom 10L - pleh mineral për bimët

Çmimi: 9,662.00lek
  • Kodi:
    70
  • Pesha:
    11.700 kg

Periudha e lulëzimit është pjesa prodhuese e jetës së bimëve. "Dutch Formula BLOOM" është "dieta" perfekte ushqimore për të përmirësuar lulëzimin e bimës.

BLOOM kujdeset që bimët të marrin ekuilibrin e duhur të lëndëve ushqyese për të nxitur rritjen optimale dhe lulëzimin me cilësi të jashtëzakonshme.

Pavarësisht nëse jeni duke parë tokën, arrë kokosi ose hidro, ne shpesh i marrim si të mirëqenë lëndët ushqyese bazë dhe kryesisht fokusohemi në produkte të tilla si stimuluesit PK, përforcuesit, stimuluesit dhe suplementet. Por lënda ushqyese kryesore është baza që kërkon bima juaj në fazat e hershme të jetës së saj - kështu që ndoshta meriton më shumë vëmendje sesa i kushtojmë ne.

Cilat janë plehrat bazë?

Bimët kanë nevojë për shumë gjëra të ndryshme për t'u rritur: dritë, ajër, ujë dhe ushqim. Kur bëhet fjalë për ushqimin, ashtu si njerëzit, bimët kanë nevojë për një “dietë të ekuilibruar”. Kjo nënkupton një pleh të balancuar siç duhet që përmban të gjithë elementët thelbësorë për rritje, të njohur si plehra bazë, të cilët përbëjnë një bazë solide për rritjen e shëndetshme të bimëve. Të gjitha llojet e stimuluesve mund t'i shtohen ciklit të rritjes, por lëndët ushqyese tuaja kryesore janë blloqet ndërtuese të bimëve të shëndetshme të shëndetshme.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Përdorimi:

Kultivimi i tokës : Përdorni një tretësirë më pak të koncentruar (gjysmë +) Shpëlajeni me ujë nëse është e nevojshme për të shmangur grumbullimin e kripërave në tokë.