Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi GROWBOXES HOMEBOX HomeLab HomeLab / GrowLab 145 L / 290 x 145 x 200 cm / - kuti rritjeje per rritjen e bimeve

HomeLab / GrowLab 145 L / 290 x 145 x 200 cm / - kuti rritjeje per rritjen e bimeve

Çmimi: 45,000.00lek
 • Kodi:
  708
 • Pesha:
  26.000 kg

GrowLab 145 L është i përshtatshëm për dy sisteme 600 ose 1000 watt.

 

 • E brendshme: film i argjendtë reflektues.

 • E jashtme: pëlhurë e zezë e papërshkueshme nga uji.

 • Dritare vrojtimi

 • Në shumicën e modeleve përveç GL40 dhe GL60

 • Rezistencë e përmirësuar në peshë

 • Mbështetëset e tavanit zgjasin deri në 45 kg

 • Kornizë e fortë e veshur me pluhur

 • Ndihmon kundër ndryshkut dhe jep një pamje më të pastër; me mure më të trasha se modelet e përparme

 • Film i argjendtë reflektues brenda

 • Rritje e jashtëzakonshme e reflektueshmërisë për një koeficient më të mirë drite

 • Ngrohje reflektuese

 • Materiali i çadrës pasqyron 97% të të gjithë rrezatimit të nxehtësisë për izolim maksimal

 • Tërësisht jo-toksike

 • Ajo nuk do të reagojë nën ndikimin e dritës dhe nxehtësisë, nuk lëshon gaze që do të dëmtonin impiantet

 • Zinxhirë dhe tekstile të përmirësuara

 • Pëlhurë më e trashë dhe më e dendur se modelet e mëparshme, me zinxhirët më të mirë në treg

 • Mbështetëse për tavanin e lëvizshëm

 • Lidhni me lehtësi ndriçimin dhe pjesën tjetër të pajisjeve; të gjitha pjesët e bllokuara në vendet që ju dëshironi për një funksionim më të mirë

 • Hapje të shumta hyrëse dhe dalëse

 • Ai përfshin gjithashtu dy vrima kundër njëra- tjetrës në nivelin e reflektorit për ftohjen e llambave të shumicës së modeleve

 • Ventilator i rigolueshëm dhe vrima ajrimi

 • Ju nuk keni nevojë për rele ose kllapa

 • Dyshemeja e ujit

 • Fundi i dytë që mund të hiqet dhe të pastrohen të korrat

 

Kutia e korijes është një sistem pjesërisht ose plotësisht i mbyllur për rritjen e bimëve brenda ose në zona të vogla. Ato përdoren për disa arsye, duke përfshirë mungesën e hapësirës së rehatshme në natyrë ose dëshirën për të rritur bimët në muajt e motit të ftohtë. Ata gjithashtu ndihmojnë në mbrojtjen e bimëve nga dëmtuesit dhe sëmundjet.Groveboxes mund të jetë me bazë dheu ose hidroponike.Ata lejojnë të ushtrojnë kontroll maksimal mbi mjedisin në të cilin rriten bimët tuaja!

 

Kultivimi i bimëve të brendshme është më popullor se kurrë dhe më shumë kopshtarë po zbulojnë se nëse duan të kultivojnë një të korrë të mirë në një mjedis të mbyllur, atëherë ajo duhet të jetë tërësisht nën kontrollin e tyre. Kutitë e parafabrikuara Home Box dallohen nga fakti se ato shmangin të gjitha bezdisjet tradicionale që do të lindnin me këtë tipxesoary. Ato janë të lehta, lehtësisht të lëvizshme dhe të parafabrikuara nga një person dhe në të njëjtën kohë, të forta dhe të sigurta, të bëra me materiale të cilësisë më të lartë. Një alternativë e mrekullueshme dhe e vlefshme për projektin tuaj!

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Specifikimet:

 

 

 • Ndriçimi i rekomanduar:
 • 3 x 600W ose 2 x 1000 vat, HPS ose MH
 • Dimensionet: I montuar: 290 x 145 x 200cm / I paketuar: 147 x 42.5 x 18cm
 • Hyrjet: Në hyrje/dalje: (3) / 254mm
 • Wiring: (4) / 101mm
 • Ftohje për reflektorët: (2) / 203mm
 • Detet e ajrit: 4
 • Dyert: 2
 • Dritaret e vëzhgimit: 2

 

 

- pajisje të përshtatshme ventilimi mund të shihen këtu

 

- Kutitë e përshtatshme të ndriçimit mund të shihen këtu, këtu dhe këtu