Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi PËRFOCUES Stimulatorë të LULEZIMIT B.A.C. Bloom Stimulator 300 ml - stimulues i lulëzimit

B.A.C. Bloom Stimulator 300 ml - stimulues i lulëzimit

Çmimi: 9,870.00lek
  • Kodi:
    682
  • Pesha:
    0.400 kg

Një produkt i ri që stimulon rritjen e mikroorganizmave dhe ndihmon në përshpejtimin e formimit të ngjyrave të bimëve tuaja.

Bloom Stimulator rrit shkallën e përthithjes dhe transportit të lëndëve ushqyese në bimën tuaj. Përmirëson marrjen e oksigjenit dhe zonën përreth rrënjëve. Mbron tokën nga sëmundje të ndryshme. Rrit vlerën e pH të mediumit.

Stimuluesit e rritjes dhe lulëzimit sigurojnë një dozë shtesë të lëndëve ushqyese dhe elementëve gjurmë në ushqimin bazë (plehu bazë). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor pasi përmirësojnë bazën dhe falë kësaj ju merrni rezultatet e shkëlqyera që prisni.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Mënyra e përdorimit:

Përdoreni gjatë gjithë periudhës së lulëzimit. Ruani në një vend të freskët dhe mos shtoni enzima gjatë përdorimit të këtij produkti, pasi kjo do të ndikojë në pH. Hollohet në një raport 1-2 ml për 10 litra ujë.