Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi GROWBOXES Mammoth Classic 120 / 120x120x180cm / - kuti për rritjen e bimëve

Mammoth Classic 120 / 120x120x180cm / - kuti për rritjen e bimëve

Çmimi: 16,210.00lek
 • Kodi:
  644
 • Pesha:
  9.000 kg

Mammoth Classic është në serinë Mammoth groobox me një standard të garantuar të cilësisë.

 

Tenda ka një strukturë prej çeliku tubulor, zinxhirë të fortë, kënde plastike dhe material mjalar reflektues 190D. Tenda klasike me dyer të mëdha për qasje të lehtë. Dyshemeja është e papërshkueshme nga uji në një sasi të vogël uji, por nëse derdhet më shumë, mund të rrjedh. Dimensionet 120x120x180cm.

 

 • Dritë izolueshme - klasa A (100% dritë e papërshkueshme).
 • Bërë nga millar shumë reflektues (faktor reflektues 95%).
 • Kënde të forta polipropileni.
 • Reiki bartës i shëndetshëm (zgjat deri në 30 kg).
 • I lehtë për t'u mbledhur dhe i përshtatshëm për t'u përdorur.
 • dimensionet (e brendshme): 120х120х180 cm
 • Pesha: 9.3 kg
 • materiali: 190D - 95% reflektim, klasa e mbrojtjes së dritës I
 • ndriçimi i rekomanduar: HPS 1x400W
 • pajisje të përshtatshme ndriçimi këtu dhe këtu
 • ventilim i rekomanduar: 125mm, min 220m3/h
 • dyert: një dalje përpara me duct ajri: hyrje: 1x203 mm, output:1x203mm
 • ekstra: jastëk i papërshkueshëm nga uji, aksesorë StrapIT

 

Kutia e korijes është një sistem pjesërisht ose plotësisht i mbyllur për rritjen e bimëve brenda ose në zona të vogla. Ato përdoren për disa arsye, duke përfshirë mungesën e hapësirës së rehatshme në natyrë ose dëshirën për të rritur bimët në muajt e motit të ftohtë. Ata gjithashtu ndihmojnë në mbrojtjen e bimëve nga dëmtuesit dhe sëmundjet.Groveboxes mund të jetë me bazë dheu ose hidroponike.Ata lejojnë të ushtrojnë kontroll maksimal mbi mjedisin në të cilin rriten bimët tuaja!

Tendat gjigante janë pioniere në zhvillimin e dhomave të lëvizshme të ajrit të kondicionuar. Ato ofrojnë gamën më të gjerë të madhësive me mbi 60 modele dhe 8 nivele të ndryshme të cilësisë. Dhoma e lëvizshme në rritje për të gjithë!

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë