Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi GROWBOXES SECRET JARDIN DARKDRYER 90x90x180cm - kuti për tharjen e bimëve

DARKDRYER 90x90x180cm - kuti për tharjen e bimëve

Çmimi: 15,700.00lek
 • Kodi:
  625
 • Pesha:
  7.000 kg

Dark Dryer DD90 nga Secret Jardin është një tendë për tharjen e të gjitha llojeve.

 

 

Falë dimensioneve të tij prej 90 x 90 x 180 cm, ofron hapësirë të mjaftueshme për tharjen e kulturave të mëdha.

 

 • Izolimi i lehtë - klasi A (100% i errët).

 • Bërë nga milar shumë reflektues (koeficienti i reflektimit 80%).

 • Qoshe të forta polipropileni.

 • Binarët mbështetës të fortë (rezistojnë deri në 30 kg).

 • Lehtë për t'u montuar dhe i përshtatshëm për t'u përdorur.

 

Groundbox është një sistem pjesërisht ose plotësisht i mbyllur për rritjen e bimëve brenda ose në zona të vogla. Ato përdoren për një sërë arsyesh, duke përfshirë mungesën e hapësirës së rehatshme në natyrë ose dëshirën për të rritur bimë në muaj me mot të ftohtë. Ato gjithashtu ndihmojnë në mbrojtjen e bimëve nga dëmtuesit dhe sëmundjet. Kutitë e Grove mund të jenë me bazë dheu ose hidroponike. Ato ju lejojnë të ushtroni kontroll maksimal mbi mjedisin në të cilin rriten bimët tuaja!

 

Secret Jardin është një kompani belge - prodhuese e kutive për rritjen e bimëve të brendshme dhe aksesorëve për to Një gamë e gjerë modelesh me përmasa dhe funksionalitete të ndryshme Duke blerë produkte Secret Jardin, ju merrni cilësi të lartë me një çmim të volitshëm!

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë