Menu
Profili
Gjuhe

Aeroflo 28 - sistemi i aerodromit

Çmimi: 55,244.00lek
 • Kodi:
  578
 • Pesha:
  20.000 kg

Aeroponikë me njëzet e tetë fole

I njohur për rendimentet e larta, AeroFlo është tashmë në treg në Bullgari. AeroFlo ajros në mënyrë të përsosur tretësirën ushqyese, duke shpërndarë oksigjen, ujë dhe lëndë ushqyese në rrënjë në kombinime ideale. Ky sistem drejtohet dhe mbillet më i fortë dhe më elastik dhe optimizon produktivitetin e tyre.

Dhuratë falas për çdo sistem!

 • dimensionet: 180/67/44 cm (1 m2)
 • Kapaciteti i rezervuarit: 100L
 • Kopshtarë, shkencëtarë dhe studiues të panumërt janë të bindur se asnjë sistem tjetër nuk jep rezultate kaq të mira. Shkencëtarët e NASA-s i kanë përdorur këto sisteme për 15 vjet për të studiuar mundësitë e metodave hidroponike.
 • Sistemet AeroFlo janë modulare dhe të shkallëzueshme dhe lehtësisht të adaptueshme për aplikacione të ndryshme:
 • AF14 përshtatet lehtësisht në një ballkon apo edhe pas një dritareje;
 • AF60, me rezervuarin e tij të madh, është i përshtatshëm për një serë;
 • AF20 dhe AF28 janë mjaft të ulëta për t'u përshtatur në një serë tuneli ose serë shtëpie;
 • AF56 B dhe AF84 B janë edhe më të ulëta (32 cm), të përshtatshme për nevoja më profesionale.
 • GHE gjithashtu zbaton projekte me porosi në varësi të nevojave të klientit;

Aeroponika është një metodë kultivimi në të cilën përdoret një sasi minimale e substratit, dhe rrënjët varen drejtpërdrejt në një dhomë ajri dhe spërkaten drejtpërdrejt me një tretësirë ushqyese. Sistemet aeroponike janë burime të besueshme të prodhimit të shkëlqyer!

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë