Menu
Profili
Gjuhe

Dutch Pot Aero 1m2 - sistem aeroporti

Çmimi: 62,618.00lek
  • Kodi:
    574
  • Pesha:
    15.000 kg

Sistemi aero-hidroponik

Sistem aero-hidroponik jashtëzakonisht i lehtë për t'u montuar dhe përdorur për 12-60 bimë. Një kombinim i mirë midis një tenxhere të madhe dhe AeroFlo. Gjithashtu mund të transformohet lehtësisht në Holandisht Pot Hydro 1m2 në dimër kur temperaturat bien. Tubat e gjata që ushqejnë çdo tenxhere me tretësirë lejojnë që enët të ndërrohen në çdo kohë.

  • dimensionet 120 x 100 x 67 cm
  • Madhësia e rezervuarit 60L
  • e bërë nga plastika e fortë, e mbrojtur nga UV siguron rritje të shpejtë dhe të qëndrueshme, lulëzim të shkëlqyer dhe korrje të shkëlqyera

Aeroponika është një metodë kultivimi në të cilën përdoret një sasi minimale e substratit, dhe rrënjët varen drejtpërdrejt në një dhomë ajri dhe spërkaten drejtpërdrejt me një tretësirë ushqyese. Sistemet aeroponike janë burime të besueshme të prodhimit të shkëlqyer!

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë