Menu
Profili
Gjuhe

PANDA Aero - sistemi i aeroportit

Çmimi: 48,066.00lek
 • Kodi:
  568
 • Pesha:
  11.000 kg

Sistem efikas dhe elegant

Lehtë për t'u montuar dhe përdorur për 8 ~ 40 bimë. Rezervuari i madh në madhësi kompakte. I mbrojtur nga rrjedhjet.

Dhuratë - një grup plehrash sipas zgjedhjes suaj!

në komplet:

 • pompë zhytëse uji HX-6530 - 220V, 50W; prurja 1750L / orë; kolona e ujit 2.3m; Ф17,5mm - me 1 vit garanci
 • rezervuar i madh (150 L), duke lejuar stabilizim të lehtë të zgjidhjes së punës; e zeza nga brenda (pa dritë në tretësirë), e bardha nga jashtë (pasqyron dritën dhe nxehtësinë) me mirëmbajtje minimale siguron rritje të shpejtë dhe të qëndrueshme, lulëzim të shkëlqyer dhe rendiment të shkëlqyeshëm
 • dimensionet 124 x 62 x 53 cm
 • bërë nga plastika e fortë, e mbrojtur nga UV
 • për 8-40 bimë në varësi të llojit, madhësisë dhe nevojave

Aeroponika është një metodë kultivimi në të cilën përdoret një sasi minimale e substratit, dhe rrënjët varen drejtpërdrejt në një dhomë ajri dhe spërkaten drejtpërdrejt me një tretësirë ushqyese. Sistemet aeroponike janë burime të besueshme të prodhimit të shkëlqyer!

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë