Menu
Profili
Gjuhe

WaterFarm - sistem hidroponik

Çmimi: 6,847.00lek
 • Kodi:
  564
 • Pesha:
  5.000 kg

efikas, i besueshëm, i lehtë për t'u përdorur dhe ekonomik

Ashtu si AquaFarm dhe WaterFarm më i madh, ai bazohet në sistemin e parë hidroponik "shtëpiak", i ndërtuar në vitin 1975. Bimët janë të rrënjosura në një shtresë balte të zgjeruar mbi një rezervuar me tretësirë ushqyese, e cila pompohet përmes një "kolona ajri". dhe ajroset në të njëjtën kohë. Kështu, tretësira e pasuruar me oksigjen vërshon vazhdimisht rrënjët, duke siguruar rritje të jashtëzakonshme.

kompleti përmban:

 • pompë ajri ACO-2201 - 220V, 1.8W; presion> 0,012Mpa, 1,3L/min - me 1 vit garanci
 • sistem i vogël, kompakt dhe ekonomik
 • Sistemi vjen me udhëzime të thjeshta dhe të detajuara për montim dhe përdorim me mirëmbajtje minimale siguron rritje të shpejtë dhe të qëndrueshme, lulëzim të shkëlqyer dhe rendiment të shkëlqyeshëm
 • dimensionet 31x31x37cm,
 • vëllimi i përgjithshëm rreth 15L,
 • vëllimi efektiv 12L
 • bërë nga plastika e fortë, e mbrojtur nga UV
 • për disa bimë në varësi të specieve, madhësisë dhe nevojave të tyre

Udhëzime video

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë