Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi NDRIÇIMI REFLEKTORËT Lucilu Wing - reflektor për llambë 400W-600W

Lucilu Wing - reflektor për llambë 400W-600W

Çmimi: 9,682.00lek
 • Kodi:
  551
 • Pesha:
  1.630 kg

Reflektori alumini, që reflekton 95% të dritës.

Për këtë qëllim, Lucilu Wing ka një profil të falsifikuar shumë të imët. Përdorimi efikas i dritës dhe reflektimit Forma dhe reflektueshmëria e tij e bëjnë atë 30% më efektiv se reflektorët konvencionalë.
Ekziston një shtresë speciale "PVD" (veshje xhami) e krijuar për të pasqyruar ngjyrat e spektrit që janë të rëndësishme për fotosintezën - e kuqe, portokalli dhe blu. Veshja gjithashtu mbron reflektorin nga korrozioni, kështu që ai bëhet shumë reflektues. Ideale për përdorim në hapësira të vogla.Katër shtresa, super reflektor!
Këto veshje unike me 4 shtresa, me smalt xhami, jo vetëm që kanë reflektim maksimal, por fokusohen në pjesë të veçanta të spektrit të dritës.
 • 95% reflektim i dritës
 • Spektri optimal i ngjyrave
 • Priza E40
 • Për burimet e dritës 400 dhe 600 W
 • 505 x 500 m

Reflektori është një sipërfaqe që reflekton dritën duke përthyer dritën. Funksioni kryesor i reflektorit është të reflektojë dritën në bimët tuaja, duke mbuluar sipërfaqen maksimale dhe duke reflektuar dritën maksimale të emetuar nga llamba e zgjedhjes suaj. , drejtpërdrejt në bimët tuaja.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë