Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi INSTRUMENTET MATES PH dhe EC TESTERS KALIBRIMI GIB HCL- PRO 300ml - lëng për pastrimin e testuesve të pH

GIB HCL- PRO 300ml - lëng për pastrimin e testuesve të pH

Çmimi: 1,185.00lek
  • Kodi:
    540
  • Pesha:
    0.300 kg

Pastrimi dhe ruajtja e duhur është jashtëzakonisht e rëndësishme nëse doni të raportoni rezultate të sakta me testuesin tuaj.

Nëse sonda është edhe pak e ndotur, kjo ndikon në saktësinë e matjes. Pastrimi i matësit të pH është në fakt një detyrë mjaft e lehtë, e cila jo vetëm ruan saktësinë, por edhe zgjat jetën e pajisjes.

Çdo matës ka nevojë për mirëmbajtje, shërbim dhe inspektim teknik edhe nëse nuk është i prishur.Ky proces quhet Kalibrim.Kalibrimi nëse kryhet siç duhet rrit produktivitetin, siguron konsistencë, krahasueshmëri dhe përputhshmëri me testuesit.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë