Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi SISTEMET HIDROPONIKE / AEROPONIK / AQUA / UJITJE SISTEMET HIDROPONIKE Atami Wilma 4 V2 i vogël - sistem hidroponik

Atami Wilma 4 V2 i vogël - sistem hidroponik

Çmimi: 15,000.00lek
 • Kodi:
  500
 • Pesha:
  3.000 kg

 

Sistemi hidroponik Wilma 4 është i lehtë, i përshtatshëm për t'u operuar dhe i lehtë për të mbajtur sistemin hidroponik për katër bimë.

 

Sistemi Wilma me katër tinguj është një sistem vaditës i përshtatshëm për përdorim me çdo substrat, qoftë dhe, arrë kokosi ose keramsitis. Ideale si për fillestarët, ashtu edhe për fermerët me përvojë. Sistemet e të ushqyerit me lëng japin rezultate më të mira se ujitja tradicionale manuale, pasi bimët kanë akses të pandërprerë në lëndët ushqyese që kërkojnë. Sistemi me katër tinguj përdor një serbator 30-litërsh me tenxhere 4 x 11 litra, edhe pse është gjithashtu e mundur të përdoren poçe aero me kapacitet 3 litra ose zëvendësues të përshtatshëm.

I përshtatshëm për substrate të tilla si arra kokosi, keramsitis, leshi mineral, dheu.

 

Në kutinë:

 • poçe - 4 pc. 11L
 • pompë uji - HX-2500 - 220V;
 • fuqia: 12W;
 • kollona e ujit - 1,4m,
 • shkalla e rrjedhjes: 1050L/h
 • vaditje
 • madhësia e depozitës: 30L
 • Dimensionet: 69x58x43cm

 

Demo e mënyrës së wilma hidrosistems punojnë - këtu

Montimi shembull i hidrosistem Wilma - këtu

 

Kopshtaria hidroponike është arti i rritjes së bimëve mjekësore, erëzave, perimeve dhe luleve pa dhe. Në vend të kësaj, bimët lulëzojnë në një zgjidhje të bazuar në ushqim që mund të përbëhet nga uji, perliti, rëra – çdo mjedis që mund të sigurojë mbajtjen e mirë të ujit dhe kullimin. Mënyra më e mirë për të filluar me hidroponikë është një kit që do t'ju sigurojë gjithçka që ju nevojitet, duke përfshirë udhëzime të mira për të filluar.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë