Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi GROWBOXES SECRET JARDIN Secret Jardin Dark Room 90 Dyshe 90x90x220cm - kuti për rritjen e bimëve

Secret Jardin Dark Room 90 Dyshe 90x90x220cm - kuti për rritjen e bimëve

Çmimi: 23,309.00lek
 • Kodi:
  492
 • Pesha:
  13.000 kg

Growbox i klasit të lartë me dimensione 90x90x220cm, Dark Room është baza e një kultivimi plotësisht autonom të brendshëm, me një veshje të brendshme të lehtë, të qëndrueshme, PAR dhe reflektuese.

 

Korniza mbështet deri në 29 kg sistem të rëndë ndriçimi, ventilim ose pajisje të tjera, dhe çdo seksion ka mëngë aksesi në të cilat vendosen kanalet e ajrit ose pajisje të tjera. DarkRoom mund të montohet pa mjete në pak minuta!

 

 

 • Kuti për rritje me dy ndarje - një për bimësinë dhe një për rritje.
 • Izolimi i lehtë - klasi A (100% i errët).
 • Bërë nga milar shumë reflektues (koeficienti i reflektimit 95%).
 • Qoshe të forta polipropileni.
 • shina mbajtëse (përballojnë deri në 30 kg).
 • Lehtë për t'u montuar dhe i përshtatshëm për t'u përdorur.
 • dimensionet (të brendshme): ndarja e sipërme 90x90x60cm, ndarja e poshtme 90x90x150cm
 • pesha: 13.3 kg
 • materiali: 190D - 95% reflektim, klasi I mbrojtjes nga drita
 • ndriçimi i rekomanduar: për ndarjen e poshtme 1x400W HPS me ftohje, për ndarjen e sipërme 1x150W CFL
 • Ventilimi i rekomanduar: mm, min 1087m3/h
 • komplete të përshtatshme ventilimi këtu dhe këtu
 • komplet i përshtatshëm i ndriçimit këtu dhe këtu
 • dyert: dy dalje ajri përpara: 2x203 mm për secilën ndarje + një hyrje në ndarjen e poshtme
 • shtesë shtesë: kuti për të gjithë kutinë, 2x jastëk të papërshkueshëm nga uji, aksesorë StrapIT dhe HookIT
- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë