Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi GROWBOXES SECRET JARDIN Secret Jardin Dark Room 300 II 300x300x200cm - kuti për rritjen e bimëve

Secret Jardin Dark Room 300 II 300x300x200cm - kuti për rritjen e bimëve

Çmimi: 98,162.00lek
 • Kodi:
  489
 • Pesha:
  40.000 kg

Një groowbox me fund të lartë me përmasa 300x300x200cm, Dhoma e Errët është baza e një brendshme plotësisht autonome në rritje, duke shfaqur një peshë të lehtë, të qëndrueshme, par brendshme dhe linje reflektuese.

 

Korniza mbështet deri në 29 kg sistem të rëndë ndriçimi, ventilimi ose pajisje të tjera dhe çdo seksion ka mëngë hyrëse në të cilat të vendosen ducts ose pajisje të tjera. DarkRoom mund të montohet pa vegla brenda pak minutash!

 

 1. Dritë izolueshme - klasa A (100% dritë e papërshkueshme).
 2. Bërë nga millar shumë reflektues (faktor reflektues 95%).
 3. Kënde të forta polipropileni.
 4. Reiki bartës i shëndetshëm (zgjat deri në 30 kg).
 5. I lehtë për t'u mbledhur dhe i përshtatshëm për t'u përdorur.
 6. dimensione (të brendshme): 300x300x200cm
 7. Pesha: 40.4 kg
 8. materiali: 210D - 95% reflektim, light protection class II
 9. ndriçimi i rekomanduar: HPS 6x600W, ftohur
 10. ventilim i rekomanduar: 250mm, min 1087m3/h
 11. Pajisje të përshtatshme ventilimi këtu dhe këtu
 12. dyert: dy para, dy pika të pasme të ajrit:
 13. input: 2x305mm, output: 2x305mm, për cooltube: 4x254mm
 14. ekstra: kuti kuti, pad i papërshkueshëm nga uji, StrapIT dhe aksesorë HookIT

 

Kutia e korijes është një sistem pjesërisht ose plotësisht i mbyllur për rritjen e bimëve brenda ose në zona të vogla. Ato përdoren për disa arsye, duke përfshirë mungesën e hapësirës së rehatshme në natyrë ose dëshirën për të rritur bimët në muajt e motit të ftohtë. Ata gjithashtu ndihmojnë në mbrojtjen e bimëve nga dëmtuesit dhe sëmundjet.Groveboxes mund të jetë me bazë dheu ose hidroponike.Ata lejojnë të ushtrojnë kontroll maksimal mbi mjedisin në të cilin rriten bimët tuaja!

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë