Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi GROWBOXES SECRET JARDIN Secret Jardin Dark Room 150 II 150x150x200cm - kuti për rritjen e bimëve

Secret Jardin Dark Room 150 II 150x150x200cm - kuti për rritjen e bimëve

Çmimi: 32,567.00lek
 • Kodi:
  487
 • Pesha:
  16.200 kg

Growbox i klasit të lartë me përmasa 150x150x200cm, Dark Room është baza e një kultivimi të brendshëm plotësisht autonom, i karakterizuar nga brendshme e lehtë, e qëndrueshme, PAR dhe veshje reflektuese.

 

Korniza mbështet deri në 29 kg sistem ndriçimi të rëndë, ventilim ose pajisje të tjera, dhe çdo seksion ka mëngë aksesi në të cilat vendosen kanalet e ajrit ose pajisje të tjera. DarkRoom mund të montohet pa mjete në pak minuta!

 

 • Izolimi i lehtë - klasi A (100% i errët).
 • Bërë nga milar shumë reflektues (koeficienti i reflektimit 95%).
 • Qoshe të forta polipropileni.
 • Binarët mbështetës të fortë (rezistojnë deri në 30 kg).
 • Lehtë për t'u montuar dhe i përshtatshëm për t'u përdorur.
 • dimensionet (të brendshme): 150x150x200cm
 • Pesha: 16.2 kg Materiali: 210D - 95% reflektim,
 • Klasa II e mbrojtjes nga drita
 • Ndriçimi i rekomanduar: 1x1000W HPS, me ftohje
 • Ventilimi i rekomanduar: 150mm, min 425m3/h
 • dyert: një para, dy dalje anësore të kanalit të ajrit:
 • hyrja: 2x254 mm, dalja: 2x254 mm, për tubin e ftohtë: 2x254 mm
 • shtesë shtesë: kuti për të gjithë kutinë, jastëk i papërshkueshëm nga uji, aksesorë StrapIT dhe HookIT
- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë