Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi GROWBOXES SECRET JARDIN Secret Jardin Dark Room 90 II 90x90x185cm - kuti për rritjen e bimëve

Secret Jardin Dark Room 90 II 90x90x185cm - kuti për rritjen e bimëve

Çmimi: 19,000.00lek
 • Kodi:
  486
 • Pesha:
  9.800 kg

Growbox i klasit të lartë me dimensione 90x90x185cm, Dark Room është baza e një kultivimi të brendshëm plotësisht autonom, i karakterizuar nga veshje e brendshme e lehtë, e qëndrueshme, PAR dhe reflektuese.

 

Korniza mbështet deri në 29 kg sistem të rëndë ndriçimi, ventilim ose pajisje të tjera, dhe çdo seksion ka mëngë aksesi në të cilat vendosen kanalet e ajrit ose pajisje të tjera. DarkRoom mund të montohet pa mjete në pak minuta!

 

 • Izolimi i lehtë - klasi A (100% i errët).

 • Bërë nga milar shumë reflektues (koeficienti i reflektimit 95%).

 • Qoshe të forta polipropileni.

 • Binarët mbështetës të fortë (rezistojnë deri në 30 kg).

 • Lehtë për t'u montuar dhe i përshtatshëm për t'u përdorur.

 • 90x90x180 cm

 • pesha: 9.8 kg

 • materiali: 210D - 95% reflektim, klasi II i mbrojtjes nga drita

 • Ndriçimi i rekomanduar: 1x400W HPS, me ftohje

 • Ventilimi i rekomanduar: 100mm, min 120m3/h

 • dyert: një dalje e përparme e kanalit të ajrit:

 • hyrja: 2x203 mm, dalja: 1x203 mm, për tubin e ftohtë: 2x203 mm

 • shtesë shtesë: kuti për të gjithë kutinë, jastëk i papërshkueshëm nga uji, aksesorë StrapIT dhe HookIT

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë
 • Koncepti i 5 tubave: Montim i lehtë dhe cilësi më e mirë

 • Pjesë këmbimi (5 tuba për të gjithë gamën)

 • Tuba me diametër nga 16 deri në 19 mm

 • Plus ngurtësia 26%.

 • Model i ri dhe lartësi e re

 • CableIT për trajtimin e kabllove në strukturë

 • Niveli 3 i izolimit nga drita

 • 95% Mylar me kokë çekiç reflektues 

 • Më e fortë dhe më e qëndrueshme se modelet e mëparshme DR.

 • Portativ, i lehtë, kompakt dhe i lehtë për t'u montuar.

 • 7 porte gjithsej: 1 për nxjerrje, 2 për intraksion, 2 për kabllo, 2 për tuba ftohës.

 • Tabaka i papërshkueshëm nga uji në fund.

 • Zinxhir i fortë, i papërshkueshëm nga drita