Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi KONTROLLUESIT Multifan T15-WD - Termostat

Multifan T15-WD - Termostat

Çmimi: 6,255.00lek
  • Kodi:
    463
  • Pesha:
    0.278 kg

Seritë T15 mund të ndezin dhe fikin pajisjet (p.sh. tifozët, ngrohësit, alarmet) në një temperaturë të caktuar.

Projektuar për përdorim njëfazor.
- Lehtë për t'u instaluar
- Lehtë për të punuar me të
-E qëndrueshme dhe e qëndrueshme
-E aplikueshme për sistemet e reja dhe ekzistuese të ventilimit
- Ndërron pajisjet njëfazore në një temperaturë të caktuar
Specifikimet:
- rezistent ndaj korrozionit dhe pluhurit
- i kapsuluar kundër lagështirës
- diapazoni 0 - + 40C
- 120 - 240 V (32 - 105 F)
- Tensioni i rrjetit 230 V
- Rryma e furnizimit (maksimumi) 16A
- Ngarkesa minimale 120 VA
- Strehimi plastik IP55
- Përmasat (M x L x D) 100 x 155 x 65 mm

Kontrollorët lehtësojnë shumë punën tuaj dhe sinkronizimin midis pajisjeve individuale në dhomën tuaj të rritjes.Ata ofrojnë kontroll të plotë mbi elementët që përbëjnë sistemet tuaja të ndriçimit dhe ventilimit.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë