Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi KONTROLLI I PESTICIDEVE Propolix 30 ml - një fungicid natyral nga ngjitësi i bletës

Propolix 30 ml - një fungicid natyral nga ngjitësi i bletës

Çmimi: 1,608.00lek
  • Kodi:
    420
  • Pesha:
    0.040 kg

PROPOLIX është ideal për mbrojtjen e bimëve si në bujqësi konvencionale ashtu edhe në atë organike.

Përmban propolis natyral, i cili ka veprim bakteriostatik, baktericid dhe fungicid. PROPOLIX është një fungicid krejtësisht natyral, i padëmshëm dhe shumë efektiv kundër kërpudhave Oidium, Fusarium, Phitoptora, Esclerosis, Bacteriosis, Peronospora, Botrytis, Alternaria etj.

Dëmtuesit që mund të prekin bimët tuaja përfshijnë: afidet, marimangat, milingonat, mizat e bardha, myku i bardhë pluhur / myku i bardhë pluhur, kalbja, madje edhe gjitarët si minjtë! Ndërsa disa dëmtues jetojnë në tokë, të tjerët transmetohen / lindin në ajër. Problem i madh mund të jetë edhe myku.Për të luftuar këta dëmtues nevojiten produkte të specializuara!

Fungicidet janë agjentë kimikë ose biologjikë që përdoren për të kontrolluar shkaqet e sëmundjeve kërpudhore të bimëve (myku, myku pluhur, ndryshku, etj.).

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikacion:

- 2ml - 3ml/L për spërkatjen e gjetheve

- 1ml - 2ml/L për t'i shtuar tretësirës ujitëse

Përsëriteni nëse është e nevojshme