Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi GROWBOXES SECRET JARDIN Secret Jardin Dark Room 120 II 120x120x200cm - kuti për rritjen e bimëve

Secret Jardin Dark Room 120 II 120x120x200cm - kuti për rritjen e bimëve

Çmimi: 21,274.00lek
 • Kodi:
  368
 • Pesha:
  12.000 kg

High-end grovebox me përmasa 120x120x200cm, Dark Room është baza e një brendësie plotësisht autonome në rritje, duke shfaqur peshë të lehtë, të qëndrueshme, par brendshme dhe linje reflektuese.

 

Korniza mbështet deri në 29 kg sistem të rëndë ndriçimi, ventilimi ose pajisje të tjera dhe çdo seksion ka mëngë hyrëse në të cilat të vendosen ducts ose pajisje të tjera. DarkRoom mund të montohet pa vegla brenda pak minutash!

 

 • Dritë izolueshme - klasa A (100% dritë e papërshkueshme).
 • Bërë nga millar shumë reflektues (faktor reflektues 95%).
 • Kënde të forta polipropileni.
 • Reiki bartës i shëndetshëm (zgjat deri në 30 kg).
 • I lehtë për t'u mbledhur dhe i përshtatshëm për t'u përdorur.
 • dimensione (të brendshme): 120x120x200 cm
 • materiali: 210D - 95% reflektim,
 • klasa II mbrojtja e dritës
 • ndriçimi i rekomanduar: HPS 1x600W, ftohur
 • ventilim i rekomanduar: 125mm, min 220m3/h
 • pajisje të përshtatshme ndriçimi këtu dhe këtu
 • dyert: një përpara, dy dalje anësore të ajrit: hyrje: 2x203mm, output: 2x203mm, për cooltube: 2x203 mm


Grovebox është një  sistem pjesërisht ose krejtësisht i mbyllur për rritjen e bimëve brenda ose në zona të vogla. Ato përdoren për një numër arsyesh, duke përfshirë mungesën e hapësirës së rehatshme të jashtme ose dëshirën për të rritur bimët në muajt e motit të ftohtë. Ata gjithashtu mund të mbrojnë bimët nga dëmtuesit  dhe sëmundjet.  në të cilën rriten bimët tuaja! 

Secret Jardin është një kompani belge - prodhues i kutive për bimët në rritje të brendshme dhe aksesorët për to.Një gamë e gjerë modelesh të madhësive dhe funksionaliteteve të ndryshme.Duke blerë produktet e Secret Jardin, ju merrni cilësi të lartë me një çmim të përballueshëm!

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë